Donaris 930 x 122

bulgaria

TEATRUL „DAVILA” I-A LĂSAT MASCĂ PE BULGARI

Succes remarcabil pentru Teatrul “Alexandru Davila”!

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

Anul acesta premiul pentru scenografie şi costume al festivalului internațional al teatrului „Neta” din Vraţa (Bulgaria) a ajuns în Pitești. Scenografia şi costumele au fost gândite de Miruna Varodi, iar spectacolul, “Gaiţele”, de Alexandru Kiriţescu, a purtat semnătura regizorală a lui Matei Varodi. Juriul a fost alcătuit din personalităţi ale lumii teatrului din Rusia, Macedonia, Serbia şi Bulgaria. „Ne aşteptam la un premiu pentru că întotdeauna mergem la festivaluri nu ca simpli spectatori sau ca să ne plimbăm. Este un premiu binevenit pentru o tânără scenografă, Miruna Varodi, o încununare a activităţii ei de 6 ani de când se află la teatrul nostru şi, bineînţeles, nu numai a ei, ci a întregii echipe, de la croitorie și tapiţeri până la tâmplari. Sper să continuăm pe aceiaşi linie.”, declară pentru ePiteşti directorul Teatrului „Alexandru Davila”, Sevastian Tudor.

Festivalul s-a desfășurat recent în organizarea Ministerului Culturii din Bulgaria, a Teatrului de Dramă şi Păpuşi din Vraţa şi a Asociaţiei Europene a Teatrului Nou.

Citiți și: Un piteștean de 18 ani a vrut să impresioneze cu orice preț

 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90