930×122 CAPRA 5

cabana capra

AICI AI ZĂPADĂ DIN BELȘUG! WEEKEND LA CABANĂ

La tine iarna încă nu și-a intrat în forțe, în oraș este totul gri și aștepți ninsoarea? Nu mai aștepta! Reprezentanții Cabanei Capra îți fac o ofertă de nerefuzat.

Citiți și: Avalanșa de la Capra. Poliția a deschis dosar penal pentru înșelăciune

”La noi zăpada este din plin, săniile sunt pregătite, vinul este fiert, iar distracția este garantată. Și după o zi de joacă pe pârtie, te așteptăm cu preparate tradiționale în restaurantul cabanei, cu camere la standardul de 3*, cu vedere la munte, la cascade și la un peisaj mirific!”, transmit reprezentanții Cabanei Capra.

Cabana Capra, situată pe DN 7C Transfăgărășan, se află într-un peisaj superb, fiind înconjurată de munți peste care zăpada a căzut din plin în ultima vreme. În orice direcție privești, vederea îți este bucurată de imagini ca-n povești, care-ți taie răsuflarea.

Citiți și: VIDEO: ZI CU BLOCAJE PE TRANSFĂGĂRĂȘAN. TURIȘTII, BULUCIȚI LA SĂNIUȘ

Cea mai bună veste este că drumul a fost curățat și este perfect accesibil până la Cabana Capra, acesta fiind ultimul punct până la care e deschis Transfăgărășanul.

Cabana Capra te așteaptă în weekend cu camere duble la tariful de 180 de lei pe noapte și cazare cu mic dejun inclus, pentru a te bucura de un peisaj în care iarna a venit cu adevărat.

Pentru detalii și rezervări îți stau la dispoziție numărul de telefon 0721.218.917, adresa de e-mail [email protected] și site-ul www.cabanacapra.ro.

555 pe 222 COSTACHE

Comentarii

570 X 90 CUMPANA 3