New Profesional Consult 930 x 122

cabana capra

AICI AI ZĂPADĂ DIN BELȘUG! WEEKEND LA CABANĂ

La tine iarna încă nu și-a intrat în forțe, în oraș este totul gri și aștepți ninsoarea? Nu mai aștepta! Reprezentanții Cabanei Capra îți fac o ofertă de nerefuzat.

Citiți și: Avalanșa de la Capra. Poliția a deschis dosar penal pentru înșelăciune

”La noi zăpada este din plin, săniile sunt pregătite, vinul este fiert, iar distracția este garantată. Și după o zi de joacă pe pârtie, te așteptăm cu preparate tradiționale în restaurantul cabanei, cu camere la standardul de 3*, cu vedere la munte, la cascade și la un peisaj mirific!”, transmit reprezentanții Cabanei Capra.

Cabana Capra, situată pe DN 7C Transfăgărășan, se află într-un peisaj superb, fiind înconjurată de munți peste care zăpada a căzut din plin în ultima vreme. În orice direcție privești, vederea îți este bucurată de imagini ca-n povești, care-ți taie răsuflarea.

Citiți și: VIDEO: ZI CU BLOCAJE PE TRANSFĂGĂRĂȘAN. TURIȘTII, BULUCIȚI LA SĂNIUȘ

Cea mai bună veste este că drumul a fost curățat și este perfect accesibil până la Cabana Capra, acesta fiind ultimul punct până la care e deschis Transfăgărășanul.

Cabana Capra te așteaptă în weekend cu camere duble la tariful de 180 de lei pe noapte și cazare cu mic dejun inclus, pentru a te bucura de un peisaj în care iarna a venit cu adevărat.

Pentru detalii și rezervări îți stau la dispoziție numărul de telefon 0721.218.917, adresa de e-mail office@posada.ro și site-ul www.cabanacapra.ro.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3