EcoMoto 930×122

tara

TARA

VACANȚA LA ȚARĂ ÎNCEPE ÎN CURÂND!

Pe 23 martie va începe unul dintre cele mai importante programe de turism din acest an, majoritatea agenţiilor de profil din Argeş fiind implicate.

Citiți și: Vouchere cu sute de lei de persoană, active de azi

Asociaţia Naţională de Turism Rural, Ecologic şi Cultural ANTREC România va lansa duminică, 23 martie, o nouă ediţie a programului special „Vacanţe la ţară”.

Programul este destinat tuturor categoriilor de turişti, care vor avea oportunitatea de a descoperi viaţa satului, tradiţiile locurilor respective, ospitalitatea specifică acestui tip de turism şi, nu în ultimul rând, care vor putea servi mese tradiţionale, cu bucate specifice fiecărei zone pentru care vor opta. Amănunte legate de tarife vor fi date publicității în perioada următoare. Înscrierile se vor face pe principiul „primul venit, primul servit”. În program sunt incluse şi pensiuni turistice din județul Argeș (din Rucăr, Dâmbovicioara şi zona Transfăgărăşanului).

Citiți și: Luni, 8 ianuarie, începe școala! Când va fi următoarea vacanță în Argeș

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90