930×122 CAPRA 5

cabana capra

OFERTE DE MĂRȚIȘOR LA HOTEL POSADA VIDRARU ȘI CABANA CAPRA

Oferte de Mărțișor la Hotel Posada Vidraru și Cabana Capra.

Citiți și: Escapadă romantică la Hotel Posada Vidraru: Amintiri de neuitat pe Transfăgărășan

Grupul Hotelier Posada te așteaptă la munte în weekend-ul care vine cu super oferte de Mărțișor! Vă puteți bucura de primăvară la Hotelul Posada Vidraru, în peisajul superb oferit de lacul Vidraru, cu pachete de cazare cu demipensiune, mâncăruri alese și condiții excelente de 4 stele. Relații, la numărul de telefon 0737.437.142 sau la receptie@posadavidraru.ro.

Iar dacă vreți să vă mai bucurați puțin de iarnă, în weekend la Cabana Capra zăpada este într-un strat consistent, iar vremea – excelentă! Cabana Capra vă așteaptă într-un peisaj montan înzăpezit, care vă taie răsuflarea, cu pachete de cazare cu demipensiune, preparate tradiționale și multă zăpadă! Relații, la numărul de telefon 0721.218.917 sau la office@posada.ro.

Citiți și: Paștele 2022 la Hotel Posada

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3