Donaris 930 x 122

irlanda

TURIȘTI IRLANDEZI, AZI ÎN PITEȘTI: „BIG LIKE PENTRU ORAȘUL VOSTRU!”

38 de irlandezi pensionari cu vârste cuprinse între 55 şi 95 de ani se află într-un sejur în România. Astăzi au poposit şi în Piteşti.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Turiștii au luat la pas centrul oraşului şi au intrat într-o biserică ortodoxă. Apoi s-au relaxat la o terasă. „Le place mult Piteștiul! Având în vedere că este un oraş industrial, nu se aşteptau să fie atât de luminos, în sensul că există bulevarde largi și clădiri frumoase. Au rămas surprinși să vadă în Centru atâtea bănci pe care se adună lumea!”, ne-a declarat Kevin Onin, ghidul grupului, un irlandez de origine… română. Din Piteşti irlandezii au plecat cu un autocar către Curtea de Argeş, acolo unde urmau să viziteze Mănăstirea. Din program nu lipsesc barajul Vidraru și Transfăgărășanul.

De miercuri, ziua în care au ajuns în România, au vizitat Palatul Parlamentului din București, Braşovul, Sinaia (inclusiv sau mai ales castelul Peleș) și castelul Bran. „Aveau o părere foarte proastă despre România! Și-au schimbat opinia! Acum sunt foarte mulţumiţi. Nu se aşteptau să fie chiar atât de frumos. Este pentru prima dată când au ajuns în estul Europei.”, a adăugat ghidul. Turiştii irlandezi vor pleca mâine din România, cu avionul, din București către Dublin.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90