930 x122 grota rece

studenti

ZECI DE STUDENȚI ȘI MASTERANZI DE LA UNIVERSITATEA PITEȘTI, ÎN TABĂRĂ LA BUȘTENI

Timp de patru zile, în jur de 30 de studenţi și masteranzi ai Universității Pitești de la Jurnalism, Istorie, Psihologie și Relaţii Internaţionale au fost în tabără la munte, în Bușteni.

Citiți și: Bani de la stat pentru elevi și studenți!

Însoţiţi de Delia Duminică şi Remus Cîrstea, profesori ai Facultăţii de Ştiinţe Socio-Umane, și îndrumaţi de decanul Constantin Augustus Bărbulescu, studenţii au participat la un proiect finanţat de un ONG, proiect menit să le dezvolte abilităţile şi cunoştinţele teoretice. Au vizitat cetatea Râşnov, cascada Urlătoarea și castelul Cantacuzino. De departe, însă, cea mai spectaculoasă experiență trăită de studenții piteșteni s-a dovedit a fi urcușul până la Sfinxul (2.216 metri altitudine) şi Babele din Munții Bucegi. Puţini au fost cei care au ales telecabina. Majoritatea au mers pe jos, primind la final și calificative pentru efortul lor.

„Pentru studenți este oportun să se afle într-o comunitate şi să formeze un grup. Important este ca ei să se cunoască unii pe alţii și să alcătuiască o comunitate studenţească puternică.”, ne-a declarat decanul Facultăţii de Ştiinţe Socio-Umane a Universității Pitești, Constantin Augustus Bărbulescu.

Citiți și: Cantonament cu final nefercit, în Argeș. Mai mulți copii au ajuns la spital

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3