NOR CURIER 930X122

Johnny Bădulescu

JOHNNY DIN MIOVENI I-A CONVINS PE BĂNICĂ ȘI BRENCIU – ASCULTĂ AICI CUM A CÂNTAT LA X FACTOR!

Nici nu a intrat bine pe scenă că publicul a și început să-i strige numele: „Johnny!”, „Johnny!”. „Ce strigă ei acolo?”, a întrebat curios Ştefan Bănică, unul dintre jurații de la X Factor. Argeşeanul Ion Moise Bădulescu, din Mioveni, pe care toată lumea îl știe ca Johnny, a concurat aseară în îndrăgita emisiune tv de pe Antena 1. Înainte să interpreteze melodia cu care a participat în competiție, Johnny le-a povestit juraţilor că a avut onoarea să cânte de trei ori împreună cu celebrul artist italian Albano. De asemenea, tânărul din Mioveni a adus fotografii făcute de-a lungul anilor în care apare alături de vedete ca Ștefan Bănică, Horia Brenciu şi Răzvan şi Dani. „Ne-am distrat, ai crescut, ai cântat cu Albano… Excepţional până aici! Hai să vedem ce faci în această seară! Te ascultăm, domnul Johnny!”, i-a spus Ştefan Bănică.

Citiți și: Icoană miraculoasă, „tămăduitoare de cancer și boli grele”, ajunge azi în Argeș

Ion Moise Bădulescu a ales piesa „Impossible”, interpretată în original de cântăreața Shontelle. Plin de energie, Johnny a vrut să impresioneze juriul cu vocea sa. În parte a reușit, chiar dacă unul dintre jurați, Delia Matache, l-a taxat încă de la început. „Nu vinde totul, nu te vinde ieftin şi nu din prima! Ai vrut să arăţi totul…”, i-a transmis artista, care i-a dat un ”NU”. În schimb, Ștefan Bănică și Horia Brenciu i-au oferit argeșeanului câte un „DA”. „Nu e imposibil să fii bun! Nu e imposibil să mă mândresc peste ani cu această poză! Bravo, Johnny!”, l-a lăudat Bănică. „Ai setat motorul cu turaţie maximă de la bun început!”, a spus, la rândul său, Horia Brenciu.

Despre Johnny Bădulescu puteți citi și aici: http://epitesti.ro/caleidoscop/muzica/un-argesean-cantat-pe-aceeasi-scena-cu-interpreti-de-la-eurovision-si-sanremo/. (Foto: Facebook Johnny Bădulescu Bis)

Citiți și: Exclusiv! Fetița care a căzut iar de la etaj, „e mai critic decât data trecută/Mama țipa foarte tare!”

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3