EcoMoto 930×122

campulung

SENZAȚIONAL! UN ARGEȘEAN A CÂȘTIGAT FINALA LA „ROMÂNII AU TALENT”

Un tânăr din Câmpulung Muscel a câștigat aseară finala show-ului „Românii au talent” de pe Pro TV.

Citiți și: Apare o nouă Centură ocolitoare în Argeș!

Numele argeșeanului este Flavian Glonț. În vârstă de 17 ani, Flavian studiază la prestigiosul Colegiu Național „Dinicu Golescu” din Câmpulung. Cititorii ePitești îl știu ca fiind un adevărat profesionist al rezolvării rapide a cubului Rubik.

Împreună cu doi tineri din București, Cristian Martin Fronescu și Cristian Leana, Flavian Glonț și-a adjudecat premiul cel mare de 120.000 de euro. Cei trei au concurat într-o singură echipă, SpeedCubing.

Citiți și: Argeș. Un Citroen a luat foc: Intervenție de urgență!

Câștigătorul sezonului la „Românii au talent” a participat în aprilie în orașul Mioveni la un concurs de rezolvare a cubului Rubik. A stabilit atunci nu mai puțin de 4 recorduri naționale. Detalii, aici: http://epitesti.ro/stiri/sport/mioveni-cei-mai-rapizi-din-tara-la-rezolvarea-cubului-rubik/. (Foto: Facebook)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3