New Profesional Consult 930 x 122

deseuri

Campanie de colectare a deșeurilor electrice și voluminoase, în Pitești

Campanie de colectare a deșeurilor electrice și voluminoase, în Pitești. Reamintim piteștenilor că peste o săptămână se va desfășura campania de colectare a deșeurilor voluminoase și DEEE.

Citiți și: Pitești. Campanie de colectare a brazilor de Crăciun

În data de 30.09.2021, până la ora 15:00, locuitorii municipiului Pitești pot depune deșeurile voluminoase, precum și deșeurile de echipamente electrice și electronice (DEEE) în containerele special puse la dispoziție, în următoarele puncte de colectare:

–  Găvana II – Bl.D12-B21 (la autobuze);

Citiți și: Pitești. Anunț important de la Salubritate. ,,Am dat startul!”

– Găvana III – Bl. A8 – A10;

– Trivale – Bl. 71;

– Banat I – Bl. A4 Vile;

– Prundu – Bl. B26 Biserică;

– Popa Șapcă – Expo Parc – Bl. 8-9 PT;

– Craiovei – Negoiu.

În categoria DEEE intră aparatele electrice, electronice si electrocasnice care nu mai sunt utilizate, aproape tot ce funcționează pe baterii sau se bagă în priză. Nu se colectează: tonerele, casetele video, echipamentele de iluminat.

În categoria deșeurilor voluminoase intră deșeurile solide de diferite proveniențe care, datorită dimensiunilor lor, nu pot fi preluate cu sistemele obișnuite de colectare, ci necesită o tratare diferențiată față de acestea, din punct de vedere al preluării și transportului.

Pentru orice informații suplimentare sau pentru sesizări, nu ezitați să vă adresați operatorului Salubritate 2000 S.A., la următoarele contacte: tel: 0248636886, fax: 0248215308, e-mail: salubritate@gmail.com.

Campanie organizată de Primăria Municipiului Pitești, prin Salubritate 2000 SA.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA