Donaris 930 x 122

andreea dragnea

CAMPIOANĂ NAȚIONALĂ, DATĂ AFARĂ DIN TEATRUL ”DAVILA”

Campioană națională, dată afară din Teatrul „Davila”. Andreea Dragnea, balerina care, alături de soțul ei, Mihai Dragnea, a câștigat Campionatul Național de dans sportiv al României, a fost dată astăzi afară din incinta Teatrului ”Alexandru Davila” din Pitești.

Citiți și: Tribunalul Argeș pregătește alegerile din iunie

Potrivit informațiilor noastre, Andreea s-a prezentat astăzi la teatrul piteștean pentru a afla ce se întâmplă cu reintegrarea sa pe postul de balerină la ”Davila”, care survine ca urmare a unei decizii în acest sens a Tribunalului Argeș.

Citiți și: Soarta lui Ion Georgescu, decisă acum la Tribunalul Argeș!

Andreea Dragnea ar fi mers să își salute colegii care se aflau la repetiții. Ar fi fost ”întâmpinată” de Nicolae Poghirc, managerul teatrului spunându-i că ”nu are voie să intre în teatru” până nu va fi angajată din nou. Conform surselor noastre, ulterior balerina ar fi mers să discute subiectul reîncadrării la Resurse Umane. În acel moment, un paznic al teatrului ar fi venit și ar fi dat-o afară din incinta instituției, pentru că așa ”i s-ar fi spus”.

Amintim că în aprilie 2019 campiona națională a câștigat, în instanță, dreptul de a fi reîncadrată în funcție, după ce anterior fusese concediată de managerul Nicolae Poghirc. Andreea Dragnea a fost reprezentată de cunoscutul avocat Liviu Stancu (foto).

”Dispune reintegrarea contestatoarei pe postul avut anterior concedierii. Obligă intimatul să plătească contestatoarei o despăgubire egală cu salariul indexat, majorat şi actualizat şi celelalte drepturi de care ar fi beneficiat aceasta de la data concedierii până la reintegrarea efectivă” – este hotărârea din data de 16 aprilie 2019 a instanței.

Balerina avea încheiat cu teatrul un contract de muncă pe perioadă nedeterminată. Totuși, a fost concediată. Mai multe amănunte, AICI.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3