NOR CURIER 930X122

alimente

Când intră banii pe carduri în luna aprilie! Este oficial

Când intră banii pe carduri în luna aprilie! Este oficial

Citiți și: Cele mai mari scumpiri! Pentru ce plătim cel mai mult la magazin

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene (MIPE) a anunțat data exactă când vor fi alimentate cardurile sociale destinate achiziționării de alimente pentru luna aprilie.

Conform declarațiilor reprezentanților MIPE, cardurile sociale vor fi alimentate în intervalul cuprins între 15 și 25 aprilie 2024.

Citiți și: Poți să scoți bani de pe card, chiar dacă soldul este ZERO!

Aceste date au fost comunicate pe pagina oficială de Facebook a ministerului.

Când intră banii pe carduri în luna aprilie! Este oficial

Beneficiarii acestor carduri vor primi suma de 250 de lei, destinată achiziționării de alimente, care va fi transferată direct pe cardurile sociale.

MIPE utilizează listele de beneficiari eligibili ale Ministerului Muncii și Solidarității Sociale pentru a identifica persoanele care vor beneficia de aceste fonduri.

Aceste carduri sociale sunt alimentate de șase ori pe an: în februarie, aprilie, iunie, august, octombrie și decembrie.

Foto: Descriptiv

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Un comentariu

  • RA Tatu spune:

    Bravos, natiune ! Cu doua zile mai tarziu decat in mod regulat, daca se dadeau cu 24 de ore mai devreme, intra tara in faliment…!?! 😎👎👊💣

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3