Donaris 930 x 122

Arges

CANICULA PERSISTĂ. UN NOU COD GALBEN PENTRU JUDEŢUL ARGEŞ!

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, astăzi, o nouă avertizare cu cod galben de caniculă pentru judeţul Argeş.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Avertizarea cu cod galben de caniculă şi disconfort termic vizează atât ziua de astăzi (practic, o prelungire a avertizării emise ieri), cât şi ziua de mâine.

Pentru vineri, 24 iulie, mai afectată va fi jumătatea sudică a judeţului Argeş (mai ales în zonele de câmpie şi podiş), unde şi indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăşi pragul critic de 80 de unităţi. Temperaturile maxime vor atinge frecvent 35-37 de grade Celsius şi izolat 38 de grade Celsius.

Citiți și: Grav accident rutier ACUM! Două mașini sunt „praf”

ANM menţionează că valul de căldură va persista şi în următoarele zile, iar instabilitatea atmosferică va fi temporar accentuată în special în nord-vestul, nordul ţării şi în zonele de munte.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90