New Profesional Consult 930 x 122

ipj arges

Casele de pariuri și centrele comerciale din Pitești, luate la verificat de polițiști

Casele de pariuri și centrele comerciale din Pitești, luate la verificat de polițiști

Citiți și: Vrei să devii detectiv particular? Poliția Argeș organizează examen

Polițiștii din cadrul Secțiilor 1 și 4 Poliție Pitești au acționat, ieri, 12 septembrie, pentru prevenirea și combaterea infracțiunilor prin verificarea respectarea normelor de lucru, modului de organizare cu privire la manipularea, depozitarea și transportul valorilor monetare și respectarea normelor

În ziua de 12 septembrie a.c., polițiștii compartimentelor Sisteme de Securitate din cadrul Secțiilor 1 și 4 Poliție Pitești au acționat pentru prevenirea și combaterea infracțiunilor contra patrimoniului agenților economici, prin verificarea modului de organizare cu privire la manipularea, depozitarea și transportul valorilor monetare și respectarea normelor de lucru interne.

Citiți și: Atenție: Gestul care îți poate salva viața!

Totodată, la unitățile asigurate cu pază umană, a fost verificat modul de efectuare a serviciului de către agenții aflați în serviciu cu privire la respectarea consemnul general și particular, precum și modul de îndeplinire a obligațiilor specifice de către furnizorii de servicii de securitate private.

Polițiștii au verificat 5 obiective la care este obligatorie organizarea unui dispozitiv de pază, din domenii de activitate pariuri sportive și jocuri de noroc (3) sau societăți comerciale (2).

La 3 dintre societățile controlate au fost constatate deficiențe, fiind aplicate 3 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 5.000 de lei.

Neregulile constatate în urma verificărilor au constat în: nerespectarea prevederilor planului de pază și neîntocmirea analizei de risc la securitate fizică sau nerevizuirea acesteia.

În sprijinul activităților desfășurate pentru creșterea gradului de siguranță în unitățile de învățământ, polițiștii compartimentelor Sisteme de Securitate din cadrul Secțiilor 1-4 Poliție Pitești au verificat modul de organizare, măsurile, precum și modul în care se efectuează serviciul de pază.„, transmite IPJ Argeș într-un comunicat de presă.

Foto: descriptiv

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

SMART KIDS 570×90