New Profesional Consult 930 x 122

alina radu

CÂŞTIGĂTOARELE S-AU PREZENTAT LA ATELIERUL ALINEI RADU!

Câştigătoarea rochiei oferite de ePiteşti în parteneriat cu atelierul de creaţie al Alinei Radu, Monica Ardeleanu, s-a prezentat zilele trecute la atelier pentru a-i fi luate măsurile, urmând ca în cel mai scurt timp să intre în posesia ei. Monica are 26 de ani şi lucrează ca şi consilier vânzări la un magazin din mall. Marea sa pasiune sunt raliurile, la care a şi fost campioană naţională timp de doi ani.

Citiți și: ISU Argeș angajează! Ce posturi sunt disponibile

Deasemenea, şi Cristina Sandu, câştigătoarea reducerii de 30% a intrat în posesia premiului. În ceea ce o priveşte pe câştigătoarea reducerii de 50% am întâmpinat o mică problemă: aceasta locuieşte la aproximativ 250 de kilometri depărtare de Piteşti, prin urmare nu s-a putut prezenta să-şi ridice premiul.

Am extras o altă câştigătoare al cărui nume este Angheluţă Florentina. În curând va intra şi această în posesia voucherului.

Citiți și: Argeș. Creșa care se învârte după soare angajează

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90