NOR CURIER 930X122

Apă Canal 2000 S.A

Câștigătorii lunii decembrie ai campaniei Apă Canal

Societatea Apă Canal 2000 SA desfăşoară din luna iulie a acestui an campania „Fă-ţi cont online la Apă Canal, iar noi ȋţi plătim factura!‟, prin intermediul căreia se dorește ca un număr cât mai mare de utilizatori să își creeze cont de client.

Citiți și: Se anunță un proiect-mamut în localități din Argeș

În fiecare lună sunt premiaţi 5 utilizatori, prin tragere la sorți, din rândul celor care și-au creat pentru prima dată un cont de client pe site-ul societăţii www.apacanal2000.ro.

La extragerea din 2 decembrie 2021 au fost desemnaţi următorii câştigători:

Citiți și: Pitești: Pregătiți-vă din timp! Se oprește apa!

– Jitcu Florin

– Petcov Elena

– Siia George Daniel

– Mazăre Emanuel

– Lazăr Nicolae

Valoarea premiului acordat este de 200 lei, suma urmând a fi scăzută din următoarea/ următoarele facturi emise de societatea Apă Canal 2000.

Campania de creare cont online continuă până la sfârşitul anului 2021, regulamentul oficial al acesteia fiind disponibil pe site-ul societăţii, la secţiunea „Comunicate de presă‟.

Următoarea extragere, care va fi şi ultima din această campanie, va avea loc luni, 3 ianuarie 2021.

Mulţumim tuturor participanţilor la campanie şi felicitări cȃştigătorilor!”, transmite societatea.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90