930×122 CAPRA 5

Arges

CÂŞTIGURILE ARGEŞENILOR, SUB MEDIA PE ŢARĂ

Câştigul salarial mediu brut realizat în judeţul Argeş în luna mai a fost de 2.493 de lei, înregistrând o scădere de 48 de lei (-1,9%) faţă de nivelul realizărilor salariale din luna aprilie 2015, ne informează Direcţia Judeţeană de Statistică.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Raportat la realizările salariale înregistrate în luna corespunzătoare a anului precedent, salariul mediu brut a crescut cu 2,1%. În ceea ce priveşte câştigul salarial mediu net realizat în luna mai, acesta a fost de 1.794 de lei, cu 39 de lei mai mic (-2,1%) decât realizările salariale din luna aprilie 2015.

Reducerea înregistrată la nivelul judeţului a fost determinată de câştigurile mai mici din sectoarele industrie şi construcţii (-2,6%) şi din servicii (-1,1%). Faţă de luna corespunzătoare din anul 2014, dinamica pozitivă a câştigului salarial mediu net s-a concretizat pe ansamblu într-o creştere a acestuia cu 2,1%.

Citiți și: Grav accident rutier ACUM! Două mașini sunt „praf”

Câştigul salarial realizat în judeţul Argeş în luna mai 2015 a fost mai mic comparativ cu realizările medii la nivel naţional atât în valoare brută (-0,3%), cât şi în valoare netă (-0,6%).

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90