NOR CURIER 930X122

Arges

Cât stai în Argeș să dai examen pentru permis!

Timpii de așteptare de la susținerea probei teoretice și până la cea practică a examenului pentru obținerea permisului auto au scăzut considerabil în Argeș.

Citiți și: A nins în Argeș!

Astfel, în prezent, candidații care trec „sala” nu mai așteaptă cu lunile până la proba finală. Iată cât se așteaptă acum între cele două probe, potrivit Instituției Prefectului – Județul Argeș:

-Pitești – 28 de zile;

Citiți și: Doliu de ultim moment la Consiliul Județean Argeș!

-Curtea de Argeș – o lună;

-Câmpulung – o lună și jumătate.

Potrivit sursei citate, în luna decembrie a anului 2021, timpul de așteptare între proba scrisă și proba practică era de 3 luni.

„În mare parte, această situație a fost creată de lipsa de personal și cum angajările nu pot fi făcute de pe o zi pe alta, a fost nevoie să găsim alte soluții care să deblocheze lucrurile. Și am reușit!

Am apelat la ajutorul unor examinatori din județele învecinate, Brașov, Olt și Vâlcea, care i-au suplimentat pe polițiștii din Argeș. Au fost făcute examinări și sâmbăta, cel puțin o dată pe lună. Situația s-a detensionat mai întâi la Pitești.

Iar, apoi am insistat pe Curtea de Argeș și Câmpulung. În tot acest timp au fost făcute și o parte din angajările necesare”, a precizat prefectul Radu Perianu.

Foto: Arhivă ePitești/ Descriptiv

555 X 222 CAPRA

Comentarii

3 comentarii

  • Gabriel spune:

    Felicitări domnului prefect !

  • Alin spune:

    Super veste. La mine a durat mai mult, dar am profitat ca sa iau inca niste ore in trafic cu instructorul. E usor sa iei sala, mai ales ca acum gasesti teste online peste tot, eu am facut pe chestionareauto.ro ca am pus aplicatia pe mobil si cum aveam un moment de pauza, mai faceam un test, le-am invatat rapid. Acum, daca perioada e mai scurta, nu stiu cum se descurca cei care vor sa dea proba pe masina de la scoala, cred ca au crescut solicitarile. E mai bine sa dai traseul pe masina cu care ai facut scoala pentru ca te familiarizezi cu ea, esti mai increzator. Cel putin in cazul meu…

  • piticulrau spune:

    Argesul e judetul mafiei administrative,vrei sa iei sau schimbi permisul nu se poate mergi in judetul vecin acolo se poate, vrei sa înmatriculezi o mașină , rar, acte etc mult mai rapid în județele vecine, pentru orice act administrativ durata de obținere in Arges e cel putin dubla.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90