930×122 CAPRA 5

act sexual cu o minoră

Caz șocant lângă Pitești! A lăsat-o gravidă la 13 ani

Caz șocant lângă Pitești! A lăsat-o gravidă la 13 ani

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Au fost finalizate cercetările într-un dosar penal deschis în cazul unei copile care a fost lăsată însărcinată de un tânăr de 23 de ani.

Ancheta a adus la suprafață detalii șocante!

Citiți și: Nebunie curată! A vrut să dea foc la autoturismul vecinului

Un tânăr din Ștefănești a fost acuzat pentru întreținerea unor raporturi sexuale, în mod repetat, cu o minoră, în urma cărora aceasta a născut la vârsta de 14 ani și 3 luni.

,,Polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești au finalizat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de act sexual cu un minor, în formă continuată.

Caz șocant lângă Pitești! A lăsat-o gravidă la 13 ani

Din cercetări s-a stabilit că, începând cu vara anului 2018, un tânăr de 23 de ani, din Ștefănești, ar fi întreținut raporturi sexuale cu o minoră, în urma cărora aceasta a născut, la vârsta de 14 ani și 3 luni.

Dosarul penal a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată a celui în cauză.”, transmite Inspectoratul de Poliție Argeș.

Sursă foto: Arhivă/Descriptiv

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90