EcoMoto 930×122

arest

CAZUL BOUREANU: POLIŢIA FACE PRECIZĂRI

Cazul Boureanu: Poliţia face precizări. Pornind de la scandalul în care au fost implicaţi fostul deputat de Argeş Cristian Boureanu şi câţiva poliţişti bucureşteni, în care oamenii legii au folosit forţa împotriva fostului parlamentar, Poliţia Română a făcut astăzi o serie de precizări privind modul de acţiune al agenţilor.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

„În realizarea atribuţiilor ce îi revin, potrivit Legii nr. 218 din 2002 privind organizarea şi funcţionarea Poliţiei Române (art. 31), poliţistul conduce la sediul Poliţiei pe cei care, prin acţiunile lor, periclitează viaţa persoanelor, ordinea publică sau alte valori sociale, precum şi persoanele suspecte de săvârşirea unor fapte ilegale, a căror identitate nu a putut fi stabilită în condiţiile legii.

În cazurile nerespectării dispoziţiilor date de poliţist, el este îndreptăţit să folosească forţa.„, se arată într-un mesaj postat pe Facebook de Poliţia Română.

Citiți și: Accident cu 2 TIR-uri și o autoutilitară pe DN 7! Trafic infernal

Cristian Boureanu este acum în arest preventiv după ce a lovit un poliţist care oprise maşina în care se afla fostul deputat. La rândul său, fostul parlamentar de Argeş a fost agresat şi s-a ales cu mai multe răni. (Foto: descriptiv – Facebook Poliţia Română)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90