EcoMoto 930×122

bataie

Ce s-a întâmplat cu elevul din Mioveni care și-a desfigurat colega

Ce s-a întâmplat cu elevul din Mioveni care și-a desfigurat colega

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Update 28 septembrie, ora 13.18

,,Tânărul a fost prezentat, de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești, în fața instanței, care a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile.„, transmite IPJ.

Citiți și: Accident cu 2 TIR-uri și o autoutilitară pe DN 7! Trafic infernal

Știre inițială 27 septembrie, ora 22.05

„La data de 22 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mioveni au fost sesizați, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că o elevă de 18 ani, din cadrul unei unități de învățământ liceal din Mioveni ar fi fost agresată, înainte de începerea orelor de curs, în incinta școlii, de către un alt elev, de 17 ani, în urma unui conflict spontan.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mioveni, care au constatat că cele sesizate se confirmă.

În urma agresiunii, eleva a fost transportată la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cercetările au fost preluate de către polițiștii din cadrul Biroului Siguranță Școlară, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.

Ce s-a întâmplat cu elevul din Mioveni care și-a desfigurat colega

La data de 27 septembrie a.c., elevul în cauză a fost condus la audieri, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției Orașului Mioveni”, transmite Poliția Argeș.

Potrivit unor surse, totul s-a petrecut la Liceul Tehnologic de Construcții Mașini din Mioveni. Mai mult, tânărul a fost implicat și în bătaia (foto) care a avut loc la începutul acestui an.

 

Foto: IPJ Arges

Sursă video: protv.ro

Imagini video șocante! Un elev de 18 ani din Mioveni și-a desfigurat o colegă, izbind-o cu fața de pardoseală

555×222 grota rece

Comentarii

Un comentariu

  • Eleonora spune:

    Ar trebui suplimentate birourile astea de siguranță școlară ca să adune toți derbedeii care sunt scăpați de sub control, spre exemplu în Pitești, unde oriunde îi găsești, numai la școală nu!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90