930×122 CAPRA 5

alocații

Ce se întâmplă cu alocaţiile copiilor de la 1 iulie

De la 1 iulie, alocaţiile copiilor rămân neschimbate, potrivit celor mai recente declaraţii ale preşedintelui PNL, Ludovic Orban. Acesta ridică mingea la fileu colegului său de partid, primul ministru Florin Cîţu, afirmând că părerile lor coincid. Prin urmare, ne aşteptăm la o stagnare: 214 lei pentru copiii cu vârste între 2 şi 18 ani, respectiv 427 de lei pentru copiii cu vârste sub 2 ani şi cei cu dizabilităţi.

Citiți și: Cresc pensiile și alocațiile!

Potrivit unui plan de creştere trâmbiţat la începutul acestui an de ministrul Muncii, Raluca Turcan, erau prevăzute cinci trepte de majorare, una dintre acestea, de 20%, stabilită la mijlocul acestui an.

Între timp, s-a ajuns la concluzia enunţată general când se amână proiecte sau creşteri ale veniturilor, aceea că… nu sunt bani.

Citiți și: CREȘTEREA ALOCAȚIILOR CU 20%, RESPINSĂ DE COMISIA DE MUNCĂ DIN SENAT

„Punctul meu de vedere e simplu și clar, corespunde cu al domnului prim ministru. Și anume că trebuie adoptată forma din Senat, pentru că nu există spațiu bugetar pentru a mai putea susține încă o creștere de la 1 iulie. A existat creșterea de la 1 ianuarie, nu ne mai putem permite încă una. Și aici va trebui să consolidăm această decizie a coaliției, pe care am luat-o deja o dată”, a declarat Ludovic Orban, citat de alephnews.ro.

(Foto: descriptiv)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

SMART KIDS 570×90