EcoMoto 930×122

cristian gentea

Ce se întâmplă cu arena OZN de 100 de milioane €: „Vrea să ne încurce!”

Ce se întâmplă cu arena OZN de 100 de milioane €: „Vrea să ne încurce!”

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Edilul Cristian Gentea a făcut declarații de ultim moment despre viitorul stadion din Trivale.

După ce au fost finalizate lucrările de demolare, autoritățile se pregătesc de construcția propriu-zisă a arenei.

Citiți și: PSD își prezintă candidații pentru Primăria Pitești și CJ Argeș. Detalii despre evenimentul important

Doar că, a anunțat edilul, au apărut anumite probleme. Licitația pentru desemnarea câștigătorului a fost contestată.

Toate explicațiile au fost date de edilul Cristian Gentea la Politikia.ro, într-un interviu acordat lui Gheorghe Smeoreanu. 

Ce se întâmplă cu arena OZN de 100 de milioane €: „Vrea să ne încurce!”

„Execuția stadionului a fost contestată în ultima zi, în ultimele 10 minute. Așa se întâmplă! Dar de cine a fost contestată? De o firmă care a fost eliminată în prima zi pe inadmisibilitate.

Deci probabil a fost vorba de ceva documente de eligibilitate. Nu au nici cea mai mică șansă. Chiar mie mi se pare că cineva vrea să ne încurce.

Din informațiile mele, în 2 săptămâni se închide tot (n.r. contestația) și atunci mă mut iar la București.

Pentru că e vorba de un memorandum pe care îl înaintează CNI-ul către Guvern. Intră și în ședință de Guvern.

Și imediat după memordandum se semneză contractul și încep lucrările. E vorba de 7 luni de zile proiectare cu 26 execuție. Nu va fi nevoie nici de 2 luni de proiectare pentru că proiectul e gata.

Și atunci zic că la returul din ’26-’27 (n.r. sezonul fotbalistic 2026-2027) vom juca pe stadion nou. Peste 2 ani și jumătate.”, a spus Gentea.

Întrebat dacă lucrările vor începe la sfârșitul acestei veri, primarul a replicat: „Eu sper mai devreme”.

Vă amintim, costurile investiției de pe Nicolae Dobrin sunt estimate la 100 de milioane de euro.

Foto: Descriptiv

555×222 grota rece

Comentarii

3 comentarii

  • Ionut spune:

    Stadionul va fi gata în 5 ani minim ca suntem in Romania dar ce facem cu centrul de copii ca nu au unde sa se antreneze copii,după ce ca sunt vai de capul lor grupele de copii cu antrenori depășiți fără valoare fără personalitate și conduși de părinți. O să pierdeți multe voturi din cauza asta. Chiar nu interesează pe nimeni ce se întâmplă la copii,aducem numai străini ca sunt interese și copii sunt dați la o parte. Rușine să vă fie ca ați distrus un brand

  • Dan spune:

    O să avem un stadion frumos și echipa în liga3 poate. Nu înțeleg de ce la centrul de copii e un circ total cu antrenori depășiți și cu un șef de centru pus politic care nu a antrenat și nu a jucat nicăieri. Echipa nu are un Președinte e condusă de Primar. La copii totul se plătește și sunt numai copii aduși pe blat ai unor părinți cu funcții, joacă doar copii care sunt prieteni părinții cu antrenorii și merg la turnee și la șpriț cu antrenorii. Fc A e un brand care a scos sute de fotbaliști și voi ați reușit să-l distrugeți în 2 ani. Centrul de copii e al nimănui nu se ocupă nimeni copii buni la 13-14 ani au plecat la Rapid la Hagi și Fc A rămâne cu rebuturile,tot ce e bun pleacă la maxim 14 ani ca nu sunt conditii

  • Minca Marian spune:

    pai daca stadionul sa demolat ca evident nu se poate construi pe ceva ce nu se demoleaza va apucat grija de centrul de copii si juniori cand aproape 7ani centrul nu a functionat nu va faceati griji si cand toate grupele au trecut la dani coman nu ați mai sarit in sus sa faceti galagie si sa completați pe aici evident si eu daca as avea un copil super talent las transfera la bucuresti pentru ca acolo se da ora exacta nu il mai amenințați pe primar ca pierde voturi.ca il doare la palarie scapa de un stres si poate sa traiasca linistit.votatil pe cotet.si o sa aveti evhipa in liga campionilor. cu asfel de comentarii ce faceți il santajati sau il amenintati.uni dintre voi nu aveti scoala cat a avut primarul vacanta asa ca asta este si ciolacul si ciuca sunt pusi politic asa o fii numit si visan ce atatea comentarii despre acest antrenor sau aveti ceva copii nepoti antitalent si nu va convine ca nu face parte din prima garnitura nu va convine mutați la alte cluburi foita

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90