New Profesional Consult 930 x 122

demolare stadion

Adio, stadionul Nicolae Dobrin! Piteștiul pregătește o arenă ultramodernă

Adio, stadionul Nicolae Dobrin! Piteștiul pregătește o arenă ultramodernă

Citiți și: Exclusiv. Noul stadion „Nicolae Dobrin”, anunțul care schimbă tot!

Eră nouă pentru fotbalul din Pitești: stadionul Nicolae Dobrin se va transforma într-o arenă modernă de 100 de milioane de euro.

Un capitol semnificativ din istoria sportivă a Piteștiului s-a încheiat pentru a face loc unui nou început grandios.

Citiți și: Ce se întâmplă cu arena OZN de 100 de milioane €: „Vrea să ne încurce!”

Stadionul Municipal „Nicolae Dobrin”, un simbol al fotbalului piteștean din 1964, a fost demolat complet, pregătind scena pentru construcția unei arene ultramoderne de 100 de milioane de euro.

Adio, Stadionul Nicolae Dobrin! Piteștiul pregătește o arenă ultramodernă

Finalizarea demolării și începutul unui nou capitol

După demararea lucrărilor în septembrie, acum întregul proces de demolare a fost finalizat.

Betoanele au fost mutate de pe șantier, lăsând locul liber pentru începerea construcției noii arene, finanțată prin Compania Națională de Investiții, cu bani de la bugetul de stat.

Date de ultim moment de la meteorologi. Vremea o ia razna!

O arenă la standarde europene

Noul stadion din Trivale va fi un monument al tehnologiei și designului modern.

Exclusiv. Oficial: E gata cu Zara! 12 000 de € pe lună!

Va fi încadrat în categoria UEFA 4, ceea ce înseamnă că va putea găzdui meciuri din Champions League, Europa League și Conference League, dar și meciuri ale echipelor naționale.

Suprafața terenului de joc va fi în mare parte hibridă, iar iluminatul exterior cu LED va permite o iluminare arhitecturală spectaculoasă în culorile alb și violet.

Facilități de top și dotări impresionante

Noul obiectiv va cuprinde 5 niveluri: subsol, parter și 3 etaje.

Printre dotările sale se vor număra o sală de forță, două săli pentru saună, o sală de recuperare, cabinete medicale și antidoping, un foaier de primire specială, spații comerciale, o sală de antrenament multifuncțională, spații dedicate presei și alimentației publice, precum și birouri.

Un proiect ambițios și un viitor strălucit

Inaugurarea noului stadion este prevăzută pentru anul 2026.

Cu acest proiect ambițios, Piteștiul se pregătește să devină un punct de referință pe harta fotbalistică europeană, oferind facilități de clasă mondială atât pentru jucători, cât și pentru suporteri.

Sursă: gsp.ro

555 X 222 CAPRA

Comentarii

2 comentarii

  • Cîrnaru Virgil spune:

    Și cu terenurile din jurul fostului stadion mult necesare juniorilor ce făceau antrenamente pe ele cum rămâne.Ati distrus o bază sportivă unde se putea face antrenamente copii pe mai multe terenuri de fotbal și atletism să faceți un mega stadion pe care se va juca de două ori pe lună cu câteva sute de spectatori și din când în când un meci international.Nu puteau să găsească în jurul Piteștiului inclusiv în zona bazei stadionului Nicolae Dobrin și să fi lăsat bază pentru copiii Piteșteni ce doreau să devină noi Dobrin

  • Preda Ion spune:

    Cum a-i da- o omul nu e mulțumit ! Cînd faci , de ce faci ! , cînd nu faci , de ce nu faci ! , Cum s-o dai să-i mulțumești pe toți ! Regulă de știut : Perfecțiunea încă nu s-a descoperit ! Nu ai cum să-i mulțumești pe toți , indiferent ce faci !

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3