New Profesional Consult 930 x 122

Zara

Exclusiv. Oficial: E gata cu Zara! 12 000 de € pe lună!

Exclusiv. Oficial: E gata cu Zara! 12 000 de € pe lună!

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

Magazinul Zara, situat de ani de zile în centrul orașului va părăsi locația de pe strada Victoriei nr. 16.

Vă reamintim că ePitești.ro a adus în atenția opiniei publice în exclusivitate, la începutul lunii, această mutare surprinzătoare de pe ,,scena comercială” din oraș.

Citiți și: UPDATE: UNDĂ VERDE PENTRU PROIECTUL VIITORULUI BLOC DE LÂNGĂ ZARA

Detalii despre subiect puteți re (citi) în materialul realizat de publicația noastră, AICI – Exclusiv. Mutare surpriză: Pleacă Zara din Centru? Care ar fi destinația

Magazinul Zara va rămâne în imobilul de pe Strada Mare până la finalul lunii aprilie.

Ulterior, acesta ar urma să funcționeze în Argeș Mall construit în cartierul Tudor Vladimirescu, care își va deschide porțile tot la sfârșitul lunii aprilie 2024.

Noul Centru Comercial va pune la dispoziție o suprafață închiriabilă de peste 50.000 de metri pătrați în care vor funcționa cele mai renumite brand-uri de modă, dar și restaurante importante, cum ar fi colosul lanț de fast-food McDonald`s.

Ca de obicei, ePitești.ro a transmis în exclusivitate și această informație, alte detalii, AICI – Un nou fast-food McDonald`s în Pitești! Locația: surpriză!

CÂT ESTE CHIRIA PE LUNĂ ÎN SPAȚIUL PE CARE-L VA ELIBERA ZARA DIN CENTRUL PITEȘTIULUI

Potrivit informațiilor publicate în anunțul de închiriere, actualizate în data de 22.01.2024, prețul de închiriere este de 12,7 euro/mp/ lună, respectiv 12.623,8 euro/lună.

Clădirea, monument istoric, cuprinde:

– subsol, cu o suprafață utilă și totală de 84 mp;

– parter, suprafață utilă de 437 mp și suprafață totală de 471 mp;

– etaj, suprafață utilă de 400 mp și suprafață totală de 439 mp;

– suprafața construită la sol de 707 mp.

Magazinul Zara din Centrul Piteștiului, situat într-o clădire istorică ce dăinuie de mai bine de un secol, a fost primul magazin al lanțului comercial deschis în municipiu.

Clădirea, fostă proprietate a familiei Forstilopol  și ulterior administrată de stat, este deținută din anul 1994 de o companie privată.

Imobilul, monument istoric și una dintre puținele de acest gen care s-au mai păstrat în zona centrală a municipiului a găzduit mult timp și renumitul restaurant Argeșul.

Ulterior, obiectul de activitate desfășurat în clădire a fost de magazin universal.

Potrivit informațiilor furnizate de Ziarul Financiar, retailerul care deține brandul Zara a investit peste două milioane de euro în lucrările de reabilitare și amenajare a spațiilor din clădirea situată în Centrul Piteștiului, în anul 2010.

Sursă foto principal și articol 2: google

555 X 222 CAPRA

Comentarii

2 comentarii

  • Matei mihai spune:

    un număr de contact pentru închiriere se poate?

  • Gigi spune:

    Mă întreb cate etaje va avea blocul ce va apărea în locul ăla..

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3