930 x122 grota rece

argeș mall

Exclusiv. Un nou fast-food McDonald’s în Pitești! Locația: surpriză!

Exclusiv. Un nou fast-food McDonald’s în Pitești! Locația: surpriză!

Citiți și: Argeș Mall, anunțul serii care schimbă tot!

Piteștenii se pregătesc să întâmpine un nou McDonald’s în peisajul său gastronomic cu deschiderea celui de-al treilea restaurant tip fast-food, în oraș.

Conform surselor de încredere citate de ePitesti.ro, noul fast-food McDonald’s va fi inaugurat odată cu deschiderea așteptatului Argeș Mall.

Citiți și: Argeș Mall, inaugurare! F-A-N-T-A-S-T-I-C!

Exclusiv. Mutare surpriză: Pleacă Zara din Centru? Care ar fi destinația

Locația acestuia va fi în zona de restaurante a acestui nou centru comercial.

Despre locația surpriză

Noul Argeș Mall, așteptat să fie deschis la finalul lunii aprilie, este amplasat la doar 2 km de centrul Piteștiului.

McDonald’s va aduce astfel o nouă opțiune culinară pentru locuitorii și vizitatorii orașului.

Locuitorii din proximitatea Bulevardului Frații Golești și Bulevardului Nicolae Bălcescu, zone unde se situează cele două restaurante McDonald’s existente, au acum un motiv de oarecare liniște.

Deschiderea noului restaurant McDonald’s în cadrul Argeș Mall ar trebui să aducă o ameliorare semnificativă a aglomerației.

Aceasta este o veste binevenită în special pentru utilizatorii frecvenți ai serviciului Drive, care, datorită popularității sale, generează adesea cozi lungi și timpi de așteptare mari la celelalte două locații.

Prin dispersarea clienților către o a treia locație, se așteaptă ca presiunea asupra serviciilor Drive din cele două restaurante existente să scadă, rezultând astfel într-o experiență de cumpărături mai eficientă și mai relaxată pentru toți clienții McDonald’s din Pitești.

Detalii despre Argeș Mall

Argeș Mall, un proiect cu o investiție totală estimată la 100 de milioane de euro, promite să devină o nouă atracție în Pitești.

Mall-ul, cu o suprafață de 52.100 mp, este dezvoltat de Prime Kapital. Un aspect remarcabil al acestui proiect este pasarela auto-pietonală de 8 milioane de euro, care va fi cedată autorităților locale după finalizare.

Contextul pieței de retail din Pitești

În prezent, Piteștiul găzduiește mai multe centre comerciale, precum Supernova Shopping Center și Pitești Retail Park sau VIVO Shopping Pitești.

Deschiderea așteptată/Exclusiv. Un nou fast-food McDonald’s în Pitești! Locația: surpriză! 

Deschiderea noului McDonald’s în Argeș Mall este un eveniment așteptat cu entuziasm de către piteșteni și reprezintă un pas înainte în dezvoltarea gastronomică și comercială a orașului.

Acest nou punct de atracție nu doar că va oferi o alternativă culinară comodă și rapidă, dar va și spori diversitatea opțiunilor de shopping și petrecere a timpului liber pentru locuitorii și vizitatorii orașului.

Foto principal: descriptiv

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90