EcoMoto 930×122

spitalul judetean

CE SE ÎNTÂMPLĂ CU FAMILIA ASISTENTEI DE LA NEONATOLOGIE CONFIRMATE CU COVID-19

Fiul și soțul asistentei de la secția Neonatologie a Spitalului Județean de Urgență din Pitești, confirmate cu COVID-19 în urmă cu două zile, sunt izolați la domiciliu și monitorizați de Direcția de Sănătate Publică Argeș.

Citiți și: Ce s-a întâmplat cu bărbatul care a fugit din Spitalul Județean

„Copilul asistentei de la Neonatologie are 18 ani. Aseară a fost ușor subfebril, undeva la 37 de grade, astăzi nu a mai avut nimic. Este monitorizat la domiciliu, în continuare, împreună cu tatăl acestuia. Mama este internată la Spitalul Mioveni”, a declarat, pentru ePitești.ro, colonelul dr. Alexandru Guiță.

Reamintim că asistenta este unul dintre contacții doctorului Felix Sârboiu în jurul căruia se învârte scandalul de la spital, de numele căruia este legat un dosar pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

Citiți și: Doliu la Spitalul Județean! „Rămas bun!”

Cel mai probabil, infectarea s-a făcut în vestiarul comun cu cel al asistentelor de la Chirurgie Vasculară, compartiment condus de medicul în cauză (amănunte, AICI).

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90