New Profesional Consult 930 x 122

auto

CE SE ÎNTÂMPLĂ CU PIAȚA AUTO DIN ROMÂNIA. MĂRCILE CARE SE VÂND CEL MAI BINE

Piaţa auto din România s-a comprimat semnificativ în primele nouă luni ale acestui an. Asociaţia Producătorilor şi Importatorilor Auto precizează, într-un comunicat făcut public marți, că este vorba de un declin de 32,3% în perioada ianuarie – septembrie 2020, faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

Citiți și: Anunțul făcut azi de Dacia dă toată lumea peste cap

Trend ascendent au înregistrat doar autoturismele electrice.

În primele nouă luni ale acestui an, cel mai bine s-a vândut DACIA – cu 26.149 de unităţi (-29,6% faţă de 2019, cotă de piaţă 31,3%).

Citiți și: Prime babane – 500 € de „căciulă”! Să vină banii pentru angajații Dacia!

Urmează Skoda – cu 6.615, Volkswagen – cu 6.569 de unităţi, Renault – cu 6.299 de unităţi şi Hyundai – cu 5.119 de unităţi.

Citește AICI comunicatul APIA!

Asociația Producătorilor și Importatorilor de Automobile – APIA – a luat ființă în anul 1994 și reunește azi cele mai importante societăți din domeniul automobilului: producători naționali, importatorii de autovehicule precum și alte firme de renume din domeniul componentelor și accesoriilor auto sau al lubrifianților.

Foto descriptiv: Economica.net

 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90