930×122 CAPRA 5

dn 7

Cea mai periculoasă șosea, dar și alt drum din țară, măsuri importante

Cea mai periculoasă șosea, dar și alt drum din țară, măsuri importante

Citiți și: Măsură specială la Vidraru! Totul are loc mâine

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că astăzi, 13 iunie, se lucrează pe anumite artere de circulație.

Pe DN 7 Pitești – Râmnicu Vâlcea – Sibiu, se va interveni pe timpul nopții.

Citiți și: Șoferii care ajung direct la închisoare. E ilegal!

Astfel, până la ora 16.00, pe DN 7A, între kilometrii 27+500 metri -28+500 metri, în extravilanul localității Mălaia, județul Vâlcea, circulația rutieră se desfășoară pe 1/2 din cale.

Este dirijată de piloți de circulație.

Și asta, pentru a permite efectuarea unor lucrări la acostamentul părții carosabile.

De asemenea, tot astăzi, în intervalul orar 08.00 – 18.00, pe DN 7A, între kilometrii  51 – 52+500 metri, în extravilanul localității Voineasa, județul Vâlcea, se lucrează la tăierea arborilor periculoși pentru siguranța circulației.

Traficul va fi închis în reprize de câte 20 minute, dirijat de piloți de circulație.

Pe DN 7, în intervalul orar 19.00 – 06.00, pe tronsonul kilometric 236-238, pe raza extravilanul localității Câineni, județul Vâlcea, circulația rutieră se desfășoară pe 1/2 din cale, dirijată de piloți de circulație, pentru a permite efectuarea unor lucrări de așternere covor asfaltic.

„Conducătorii auto sunt sfătuiți:

-să circule cu viteză redusă în aceste zone cu lucrări,

-să respecte indicațiile piloților de circulație, evitând efectuarea manevrelor periculoase, de depășire a coloanelor de autovehicule.”, anunță autoritățile.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Pizza Sapori Italia 570 90