930 x122 grota rece

Arges

CEL MAI LONGEVIV CAMERAMAN DIN ARGEŞ ÎMPLINEŞTE 80 DE ANI!

Dacă vedeţi cumva vreun reportaj despre FC Argeş şi Dobrin în vremurile lor de glorie să ştiţi că există o mare probabilitate ca acele imagini să fi fost filmate de Ioan Butnicu (foto), cel mai longeviv cameraman din Argeş (şi poate şi din România).

Citiți și: A nins în Argeș!

Tot el a filmat absolut toate ediţiile Simfoniei Lalelelor şi a prins pe peliculă imagini cu transformarea graduală a Piteştiului în oraşul de azi. O parte dintre filme le-a donat Muzeului Judeţean, pentru posteritate.

Pe 4 iunie este ziua lui Ioan Butnicu, zi în care împlineşte 80 de ani. Dintre aceştia, 50 i-a petrecut cu camera video pe umăr şi filmând evenimente de tot felul. Mulţi dintre cei care astăzi sunt cameramani în ţară au învăţat de la el meserie. Butnicu arată o vitalitate deosebită pentru această vârstă, lucrând neobosit la diverse proiecte. Echipa ePitești îi urează la mulţi ani!

Citiți și: Doliu de ultim moment la Consiliul Județean Argeș!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3