Donaris 930 x 122

bogdan vișan

Cerem public DEMISIILE lui Vișan și Lăcustă, antrenori la copiii lui FC Argeș

Cerem public DEMISIILE lui Vișan și Lăcustă, antrenori la copiii lui FC Argeș

Citiți și: Exclusiv. Pleacă Vișan de la FC Argeș? Ce transmite acesta

Clubul Alb-Violet merită mai mult!

Suntem convinși că FC Argeș ar putea avea o soartă mult mai bună! Asta dacă ar crește în ograda proprie jucători care să confirme, alături, bineînțeles, de antrenori de calitate!

Citiți și: Patimile unui părinte și lacrimile unui copil la FC Argeș

Acest lucru s-a întâmplat în trecut! FC Argeș a fost o pepinieră extrem de importantă pentru întreg fotbalul românesc, nu doar pentru echipa din Trivale.

Oamenii de valoare au sfințit locul!

De la o vreme, însă, lucrurile s-au schimbat la Centrul de Copii și Juniori al FC Argeș.

ePitești.ro a tras semnale de alarmă și a primit zeci de mesaje de la părinți care au devoalat ce se petrece dincolo de ”gardul”  frumos vopsit.

Oameni care s-au plâns că nu ar juca tinerii cei mai valoroși, ci cei care au ”proptele”.

Care nu au neapărat talent, ci părinți sus-puși ori cu relații!

La FC Argeș joacă cine are valoare sau cine are „pile”?

Este o întrebare legitimă pe care redactorii ePitești.ro au pus-o.

Și la care, din păcate, răspunsurile celor îndreptățiți au lăsat de dorit. Sau, mai grav, au constat în derapaje.

Cum este cazul antrenorului Dan Lăcustă, fost jucător de fotbal. L-a înjurat ca la ușa cortului pe directorul publicației ePitești.ro. Halal comportament!

Toate detaliile, cât și subiectul pe larg, AICI – Antrenor FC Argeș: „Cine p**a mea ești tu? Mi se rupe p**a ce scrii! Jepatule!”

Și asta doar pentru că i s-au pus întrebări pertinente, dar în limita maximului bun simț. Deținem toate dovezile în acest sens!

Tocmai de aceea cerem demisia lui Dan Lăcustă! Un astfel de limbaj suburban descalifică pe oricine, cu atât mai mult pe niște oameni puși să șlefuiască nu doar talente, ci și caractere!

Cerem demisia lui Bogdan Vișan, șeful Centrului, pentru că tolerează un astfel de comportament fără să ia atitudine în mod public.

Cei doi au venit în anul 2022 la FC Argeș de la un club privat din județ.

Cerem public DEMISIILE lui Vișan și Lăcustă, antrenori la copiii lui FC Argeș

Nu în ultimul rând, solicităm autorităților locale să ia atitudine față de astfel de comportamente și situații care nu fac cinste unui club de talia și cu istoria lui FC Argeș.

NU CEDĂM PRESIUNILOR ȘI VOM MERGE PÂNĂ LA CAPĂT PENTRU ADEVĂR ȘI ÎN NUMELE ACESTUIA

Este INADMISIBIL ca timp de o săptămână după apariția în spațiul public a jignirilor, a amenințărilor și a înjurăturilor lui Dan Lăcustă către un reprezentant media, oricare ar fi el, administrația din Pitești să nu aibă nicio reacție! 

Practic discutăm despre niște angajați ai unui club de fotbal care sunt plătiți și din bani publici, bani care provin și din taxele și impozite piteștenilor!

Demersul nostru este simplu: ne dorim ca FC Argeș să aibă juniori de valoare, care să ducă mai departe tradiția unui Centru care a dat țării fotbaliști de renume.

Iar acest lucru se poate întâmpla doar dacă cei puși să conducă destinele Centrului de Copii și Juniori sunt oameni dedicați și buni profesioniști, cu simț de măsură și caracter pe măsură!

Nu acei oameni care dacă sunt luați la întrebări de presă încep să înjure și să amenințe!

Așadar, cerem public DEMISIA sau DEMITEREA celor doi antrenori de la clubul alb-violet!

Continuă dezvăluirile!

În tot acest timp, publicația noastră este informată constant despre situații de-a dreptul revoltătoare cu care s-ar fi confruntat jucători la Centrul de Copii și Juniori.

Părinți sătui de nepotisme, de nedreptăți vin și își spun poveștile de groază prin care au trecut familiile lor. Vă vom prezenta și noi situații incredibile în următoarele zile.

Informații în exclusivitate, asumate de piteșteni care nu mai vor să tacă și să lase mizeria sub preș! Oameni care vor să spună lucrurilor pe nume, să spună adevărul!

Revenim!

Redacția ePitești.ro

Eco moto 555×222

Comentarii

13 comentarii

  • Mihai spune:

    Întrebați-l pe marele Vișan ce a făcut în Grecia. Locul 9 cu o echipă și locul 17 cu cealaltă și fraierii de părinți și-au dus lucrurile pe la amanet și s-au împrumutat să susțină turneul care i-a costat între 2000-2500€. Grupa de 2011 condusă de ,Renumitul Șarpe’ antrenorul fără licențe și fără personalitate a făcut săptămâna asta un program de nivel O. Luni: meci oficial în campionat. Marți : meci la turneu București. Miercuri: 2 Meciuri la turneu București. Joi: Meci la turneu București. Vineri: Meci oficial. Băi omule tu ești bolnav sau mai aveai nevoie de niște bani, cum să faci turneu între 2 meciuri oficiale. Asta trebuie dat afară pe loc fără drept de apel. Dar nu se poate ca e genul băiat bun care nu deranjează nici la club nici la Primărie și ascultă și părinții. Rușine unde ați adus acest Club. Chiar doresc să se scrie cum e posibil niște copii de 12 ani să joace în 5 zile 7-8 meciuri doar din interesul unui antrenor să facă turnee. Turneele se fac când nu sunt jocuri oficiale ca să aibă copii jocuri dar de unde să știe domnul Șarpe ca nu a învățat la școala de antrenori ca nu a fost

  • Petrescu Radu spune:

    Să vă fie rușine, domnilor antrenori!

  • Dinamo spune:

    Rădăcinile prostiei sunt lungi la FC Argeș și au vechime…în 2021 un copil de 7 ani nu a fost primit la clubul mai sus menționat pentru că nu era format….acesta a fost răspunsul celor ce făceau selecția, selecție la care au participat 5 copii…acum copilul strălucește la un club privat însă părintele nici nu vrea să audă de mutarea copilului la FC Argeș…așadar rog toți părinții de băieți, dacă au de gând să își ducă copiii la fotbal să se apuce de cursuri de antrenor (ceea ce o parte dintre actualii îndrumători de la clubul fanion al județului nu au), să formeze copilul între 2 și 6 ani în fotbal ca mai apoi la 7 ani să încerce o selecție la FC Argeș…cine știe, poate au noroc. Observ antrenamentele unor grupe de la acest club, copiii nu au nicio plăcere de a juca fotbal, sunt înjurați, stresați, amenințați și înjosiți de conducătorul antrenamentului (nu îi pot numi antrenori pe majoritatea)….în ritmul acesta la FC Argeș vor juca în continuare mercenari străini, practicanti ai jocului de fotbal ce împart banii contribuabililor cu conducerea și cu impresarii.

  • Eugen spune:

    Vrem și noi fraierii de părinți care ținem în cârcă acest club al Primăriei să vedem o părere a domnului Primar sau dacă știe ce se întâmplă acolo. Turnee mereu pe banii părinților care chiar nu mai fac față,nu te duci ești dat la o parte chiar dacă copilul e bun,antrenamente suplimentare 60 lei ședința,teren Foita 300 lei pe lună,taxa la unele grupe,cumpărăm tricouri de antrenament,treininguri,echipament de joc să fim toți la fel dar plătim prețuri foarte mari față de ce e pe piață. Practic acest club a devenit afacerea unora. Atunci anunțați de la început ,ai bani mulți aduci copilul la Fc, nu ai bani mergi în altă parte. Turnee peste turnee de la 5 ani nu e posibil așa ceva

  • Pitestean spune:

    Pentru Lacusta chiar se impune indepertrea,un individ cu aere de superioritate care se vrea un mare,mare,dar aerelele sunt prea sulfuroase.

  • Marius spune:

    Ce se întâmplă acolo nu este lucru curat…
    CLAR, sunt probleme mari,DEMITEREA conducerii și a antrenorilor!

  • Gabriela spune:

    În calitate de părinte al unui copil antrenat de dl Lăcustă nu am cum să fiu de acord cu cele menționate în acest articol.
    Vă bazați doar pe reacția unui om care a răbufnit în urma unor atacturi permanente.
    Dl Lăcustă este un antrenor excelent! Vorbește f frumos cu copii, în antreneaza într-o manieră cum rar întâlnești, cu răbdare și dedicare.
    Dacă erau probleme de comportament, din câți copii antrenează dl antrenor se sesiza vreun părinte până acum.
    Ar fi bine să întrebați copilașii de la club despre comportamentul dansului, și astfel va veți lămuri.
    Acest scandal este nefondat și bazat pe o provocare.
    Sa ii lăsăm pe cei care sunt în măsură să comenteze.

  • Tanase Victor spune:

    Aportul centrul de copii și juniori sa văzut în timp ce echipa a jucat în liga 1.Totdeauna au fost împrumutați sau cumpărați jucători de la alte cluburi pentru a respecta regula jucătorului de sub 21 de ani.

  • Cezar spune:

    Banii de la …sunt pentru smecheri… straini nu pentru centrul de copii si juniori. Acolo investesc parintii …smecherii.

    Intreb si eu, odata ce se investesc bani publici in club si ….se intampla …nu cumva ajungem in situatia in care practic finantam noi, ca cetateni, prin banii platiti prin taxe si impozite, finantam …

    Sau mai bine zis…..comportamentul antrenorilor de la copii si juniori, nu este COMPETENTA DNA?

  • D.Dumitrescu spune:

    Pai , de ce credeți ca autoritățile nu au niciun fel de reacție!? Fiindcă cei 2 (visan și lacusta plus stanciu ( fără majuscule) sunt susținuți puternic POLITIC de către administrație .( fără majuscula) de aceea va susțin în totalitate in demersul corect . JOS LABELE DUPA FC ARGES !!!

  • Ionut spune:

    Vrem părerea Primarului Știe oare câte se chinuie un părinte să țină un copil la Fc. Argeş. Sau e și el complice la tot. Când am adus copilul știam ca e la Fc. Argeş nu bănuiam ca plătim 300 lei pe lună la Foita și mai facem și naveta la Albota, nu știam ca Vișan preda ,meditație’ la fotbal și mai e 60 lei ședința,turnee de la vârsta de 5 ani minim 20-30 pe an care costa 10-15-20 mil PER copil plus multe multe altele. Oare domn Primar știe ce sacrificii trebuie să fac un părinte pt a ține copilul la Fc. Sau fotbalul îl fac doar cei cu bani mulți acum.

  • Costi spune:

    Sunt o pata de rușine in istoria clubului FC.A și nu vor fi uitați niciodată.Stiu ei mai bine de ce sa ajuns aici.
    Se așteptau să treacă timpul și să uite toți de articolul asta,sa nu mai vorbească nimeni despre ei.
    Și când erau la privat închideau gura parintiilor sa nu vorbească că altfel plecau cu tot cu copil.
    Acum angajați la o instituție publică sunt plătiți din bani munciți pe cârcă si sudoarea oameniilor,încearcă la fel.
    FC.A NU ESTE PRIVAT este pentru toți copii care au părinți care plătesc taxe.
    Mai rău este că Vișan are impresia că este la el pe moșie cu aere de parcă nu era el nu exista FC.A.Se lauda peste tot cu ceva ce nu este al lui de la început,realizările sunt ale FC.A nu a lu Vișan.
    Cu el este mai rău așa că mai bine este fara el.
    Felicitări redacției ,așa se procedează și celălalte site-uri de știri ar trebui sa ia lecții.

  • Tudor spune:

    300 lei / copil / luna = BMW-urile de lux ale „clanului foita” . Clica visan(fcarges)-foita= DNA.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90