EcoMoto 930×122

elevi

Chiar așa? Niciun profesor nu a făcut meditații cu elevii de la clasă!

Chiar așa? Niciun profesor nu a făcut meditații cu elevii de la clasă!

Citiți și: S-a semnat contractul! Vești bune pentru mii de elevi

Ministerul Educației nu deține date despre niciun profesor care ar fi făcut meditații contra cost cu elevii pe care îi are la clasă, în ultimii 5 ani, potrivit unui răspuns dat de instituție la solicitarea Edupedu.ro.

Întrebarea a fost transmisă Ministerului Educației în contextul în care proiectul Legii învățământului preuniversitar stabilește că profesorilor le este interzis să pregătească contra cost elevii de la clasă.

Citiți și: Furt lângă Pitești: Elevi jefuiți de un infractor din Olt

Proiectul de lege Deca prevede că „personalului didactic de predare îi este interzis să desfăşoare activităţi de pregătire suplimentară contra-cost pentru elevii de la clasa/clasele la care este încadrat în anul şcolar în curs, având obligaţia de diligenţă să depună eforturi pentru atingerea competenţelor necesare de către fiecare elev, prin activitatea la clasă şi prin programele de învăţare remedială.”.

Conform documentului, activitatea de desfăşurare a meditaţiilor cu elevii de la propria clasă reprezintă abatere disciplinară pentru cadrele didactice.

Detalii, AICI – Ministerul Educației nu deține date despre niciun profesor care ar fi făcut meditații contra cost cu elevii de la clasă în ultimii 5 ani și nici nu știe să fi fost vreun cadru didactic sancționat pentru așa ceva

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

4 comentarii

  • Mihai spune:

    Chiar suntem o țara de oameni bolnavi. mincinoși, hoti și disperați după bani. Copii de la clasa 1 merg la învățătoare acasă contra cost și își fac temele. Dacă nu faci meditație cu doamna de la clasa Primești nota mică ce dracu vorbim. Am ajuns o țara de analfabeți uitati-va pe statistici din cauza unor politicieni hoti și niște profesori care se vând pt bani. Nu faci meditație nu Primești nota care o meriți dacă te duci sa faci cu un profesor mai bun mai rău. Ușor ușor or sa plece toți din țara asta corupta maxim

  • Viorel Gancea ARN Arges spune:

    Asa se intampla si la Scoala nr. 5 Nicolae Iorga din Pitesti. Si nu este singura. Unde este Inspectoratul? De ce nu se ia masuri?

  • Eleonora spune:

    Suntem de vină toți pentru starea jalnică din toate domeniile, am acceptat tacit incompetența, fățărnicia și constituirea unor grupuri de analfabeți care au pus stăpânire pe țara asta! Și apropo,părinților care pregătesc terenul pentru 1 și 8 Martie pe grupurile de la diferite școli, cum că ar trebui să se strângă bani pentru cadouri dedicate învățătoarelor sau profesoarelor, încetați cu pupatul ăsta în fund căci dați dovadă de o mare prostie! În atenția ISJ Argeș, vă mulțumesc!

  • Conchistadorul spune:

    La fel si la Topoloveni! 1 și 8 martie și meditații de la clasa 1. Dacă nu face meditație este rău văzut! Spuneți fraților sa se știe dacă nu degeaba s-a murit la revoluție în 89.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3