930 x122 grota rece

accident grav

Cine este bărbatul care a murit în accidentul de lângă Metro!

Update, ora 14:32

Conform anchetaonline.ro, pasagerul, în vârstă de 47 de ani, mort în accidentul produs în această dimineață lângă Metro este Alin Marinete.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Bărbatul este fratele fostului om de afaceri piteștean – Bogdan Marinete. Acesta și-a pierdut viața tot într-un tragic accident rutier.

Argeș. Accident mortal lângă Metro! Un tânăr de 19 ani la volanul mașinii

Citiți și: Grav accident rutier ACUM! Două mașini sunt „praf”

Update, ora 08.51, IPJ Argeș transmite: 

„Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Biroului Rutier Pitești, s-a stabilit că un tânăr de 19 ani, din Pitești, ce conducea un autoturism pe DN 65B, din direcția Autostrada A1 spre Pitești, efectuând transport de persoane, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, în condițiile schimbării direcției de deplasare prin viraj la stânga, spre Drumul 23 din Comuna Bradu, a intrat în coliziune cu un ansamblu rutier – TIR, condus din direcția Pitești spre Autostrada A1, de către un bărbat de 49 de ani, din comuna Breasta, județul Dolj.

Din păcate, în urma evenimentului rutier a rezultat decesul pasagerului spate din autoturism, respectiv bărbat de 47 de ani, din Pitești. De asemenea, conducătorul autoturismului a suferit leziuni.

Ambii conducători au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc.”

Accident mortal lângă Metro! Un bărbat a murit, altul este în stare deosebit de gravă.

 

ISU Argeș anunță: Accident rutier produs în zona Metro, în care sunt implicate un camion și un autoturism.

 

 

Intervin pompierii cu o autospecială de intervenție și 2 ambulanțe SMURD. 2 victime: un bărbat extras de către pompieri se află în stop cardio-respirator, și un alt barbat cu leziuni în zona feței.

 

 

Update

Bărbatul aflat în stop cardio-respirator era pasager în autoturism. Pacientul nu a răspuns manevrelor de resuscitare și a fost declarat decedat.

 

Celălalt bărbat este șoferul autoturismului și este în vârstă de 21 de ani. Acesta a fost preluat de către unul dintre echipajele SMURD și este transportat la spital.

IPJ Argeș comunică:

DN 65B, zona Metro, accident grav, autoturism cu autocamion. Polițiștii Biroului Rutier Pitești sunt la fața locului pentru cercetări.

Trafic îngreunat (afectat parțial de autovehiculele implicate, scurgeri de combustibil pe partea carosabilă).

Revenim!

555 X 222 CAPRA

Comentarii

6 comentarii

  • Ionela spune:

    Cate accidente sa se mai intample din cauza semafoarelor care nu functioneaza ??? Cate cazuri de acest fel mai sunt necesare??? Autoritatile nu fac nimic…

  • Stan spune:

    Puneti in zona respectiva indicatoare pentru limitarea vitezei 70 km/h ar fi suficient. E clar ca si cel cu tirul avea viteză.

  • Radu Viorel Raducanu spune:

    Duminica ieșeam de la metro același tip de accident mult mai ușor un Logan care întra pe drumul 23 și un Passat ce mergea spre București doar daune materiale. Din poziția în care intri spre drumul 23 nu se vede dacă vine ceva din cauza curbei mare atenție!!!

  • BOGDAN spune:

    aici este vorba despre nesimtirea autoritatilor !!!! zona respectiva este deosebit de periculoasa !!! intersectia semaforizata unde tot timpul semafoarele nu merg ! AU FOST FACUTE NENUMARATE SESIZARI LA POLITIA RUTIERA PITESTI TELEFONIC … CICA FIRMA CARE ASIGURA MENTENANTA ESTE DE LA BUCURESTI … IAR SEMAFOARELE ALE LUI CARREFOUR ??? INCREDIBIL FIRMA RESPECTIVA NU A FOST NICIODATA AMENDATA

  • Eu spune:

    Soferu este de la firma transport persoane care incepe cu B..t. Are 19 ani, cum se poate ca la 19 ani sa faca transport persoane daca el are de 1 an PERMIS ???
    Autoritatile sunt de vina pt moartea acestui om. Semafoarele nu mergeau de 2-3 zile. POLITIA CE FACEEEEEE????
    Le platim salarile degeaba !!!!!

  • Fabian spune:

    Cum se poate că un Puști de 19 anii sa facă Raedsering.? Parlamentarii unde sunt Presedintele unde ee. Alooo Avem degeaba 600 de Parlamentarii care iau Banii degeaba dormind pe scaune.. băii în P….a mea treziți-vă Cacaților.. k Ne mănâncă astea de tot. O Românie de Hoți și Penalii. Care ne conduc.. eu unul vreau sai dam jos k nu merita sa stea în fruntea României Niciunul din care sunt acum..

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3