Donaris 930 x 122

consilieri locali Pitești

    Cine sunt consilierii locali piteșteni care își încasează venitul de la stat

    ePitești.ro dă startul unei campanii de prezentare a consilierilor locali Pitești care își încasează venitul de la stat.

    Astfel, în perioada următoare, majoritatea consilierilor municipali, indiferent de culoarea politică pe care o au, vor fi pe rând subiectul unui articol marca ePitești.ro

    În timp ce unii consilieri locali piteșteni ocupă deja funcții în diverse instituții publice, alții vânează un salariu la stat.

    Cel mai recent exemplu este cel al unui consilier local USR Pitești, care s-a înscris la concursul organizat de Primăria municipiului Pitești pentru ocuparea unei funcții importante în cadrul instituției. Subiectul pe larg, AICI – Pitești – EXCLUSIV: Ales USR „vânează” un salariu de 9.410 de lei în Primărie

    De asemenea, cât privește acest subiect, vom urmări și vom informa opinia publică cine este consilierul local de la USR care este implicat în acest concurs de angajare. 

    În privința consilierilor locali care ocupă deja funcții la stat îl reamintim deocamdată pe Ionuț Gherase, tot de la USR, care în prezent este angajat la RATEN – ICN. Subiectul pe larg, AICI -Pitești: Susținătorii USR pot dormi liniștiți! Un consilier local, angajat la Institutul Nuclear

    Consiliul Local al Municipiului Piteşti este autoritatea deliberativă a administraţiei publice locale. Acesta este format din 23 de consilieri locali, organizaţi în cinci comisii de specialitate.

    Vom reveni cu prezentările în articolele viitoare. Stați aproape!

    555×222 grota rece

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3