Donaris 930 x 122

circulatie

CIRCULAŢIE CU RESTRICŢII PE TREI DRUMURI NAŢIONALE DIN ARGEŞ

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că în câteva puncte de pe drumuri naţionale din Argeş se circulă cu restricţii.

Citiți și: Atenție, șoferi! Restricții majore pe cel mai circulat drum

Astfel, a fost deschis circulaţiei publice DN7C – Transfăgărăşan, pe întreg tronsonul cuprins între kilometrii 0 (Bascov, judeţul Argeş) şi 151+955 de metri (intersecţia cu DN1, zona Cârţişoara, judeţul Sibiu). De menţionat este că pe tronsonul cuprins între Piscu Negru (km 104) şi cabana Bâlea-Cascadă (km 130+800) se interzice circulaţia pe timpul nopţii, în intervalul orar 21 – 7.

De asemenea, până în data de 15 iulie, pe DN7 Piteşti – Râmnicu Vâlcea, la kilometrul 150+400 de metri, în zona Morăreşti, se execută lucrări de consolidare a versantului. Autovehiculele circulă în ambele sensuri, însă cu restricţie de viteză de 30 km/h.

Citiți și: Restricții pentru șoferi! Circulație închisă în reprize de câte 20 de minute

În fine, pe DN73 Piteşti – Câmpulung Muscel  traficul rutier se desfăşoară în regim de şantier, în unele zone alternativ, semaforizat.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90