NOR CURIER 930X122

asflatare

CJ Argeș plătește 5 milioane € pentru asfaltarea unui drum de 8.6 km

Update: CJ Argeș plătește 5 milioane € pentru asfaltarea unui drum de 8.6 km

Citiți și: Breaking. Anunțul momentului: Drum Expres între Pitești și Mioveni

Reprezentanții instituției au revenit cu precizări față de informațiile care ne-au fost furnizare inițial:

„Proiectul total, în ceea ce privește lungimea drumului, este de 10,87 km. S-au făcut 6,4 km, urmează cei 2,1 km.

Citiți și: Cele mai recente imagini de pe Drumul Expres Pitești-Craiova! Video formidabil

Valoarea totală, a întregului proiect de 10,87 km, reprezintă suma aceea de 25 de milioane de lei.

Suma conține și valoarea proiectului, și asistența tehnică”.

Știrea inițială: Aproximativ 5 milioane de euro plătește Consiliul Județean, din bugetul instituției pentru asflatarea a 8.6 km de drum.

Iată comunicatul transmis de Biroul de presă al CJ Argeș: 

„Astăzi, 10.08.2023, președintele Consiliului Județean Argeș, Ion Mînzînă, și vicepreședintele Marius Nicolaescu au mers pe drumul județean 735 Câmpulung – Bughea de Sus – Albeștii de Muscel, unde s-a turnat asfalt pe o lungime de 6,5 kilometri, în localitatea Albeștii de Muscel.

Lucrările de asfaltare a acestui drum vor continua, la această oră aflându-se în execuție alți 2,1 km, pe raza comunei Bughea de Sus. S-a executat deja fundația cu piatră spartă, iar de săptămâna viitoare va începe să se toarne asfaltul.

Aici, conducerea CJ Argeș s-a întâlnit cu primarii celor două localități, Nicolae Tarbă (Bughea de Sus) și Cătălin Manta (Albeștii de Muscel).

<<Acest drum, pe marginea căruia au fost multe discuții, dispute și manipulări, a fost tot timpul în atenția noastră. Întotdeauna am fost sincer cu primarii și cu cetățenii chiar și atunci când am întâmpinat probleme din cauza cărora s-au și oprit lucrările.

Este o investiție mare finanțată din bugetul Consiliului Județean Argeș.

Mă bucură faptul că peste jumătate din drum a fost deja asfaltat, iar de săptămâna viitoare se va turna asfalt pe următorii 2 kilometri. Per ansamblu, pe infrastructură rutieră, la nivel județean avem proiecte pe fonduri europene, guvernamentale și din fonduri proprii care vizează modernizarea a sute de kilometri.

O mare parte au și fost asfaltate, ca exemplu DJ 503 și DJ 504 a căror lungime totală este de 70 de kilometri>>– Ion Mînzînă, președinte CJ Argeș.

La rândul lor, primarii celor două comune argeșene au mulțumit conducerii CJ Argeș pentru colaborare și implicarea în proiectele de dezvoltare a localităților.

Valoare proiect – 25.600.000 lei cu TVA.

Executat – 11.000.000 lei cu TVA.

Buget – Consiliul Județean Argeș”.

Precizăm că ePitești a luat legătura cu reprezentanții instituției. Ni s-a detaliat că valoarea proiectului, de 25.600.000 lei cu TVA se referă la un total de 8.6 kilometri de drum. Din aceștia, 6,5 au fost asfaltați și mai urmează restul de 2,1.

De asemenea, se vor mai executa poduri, șanțur, dar și alte lucrări specifice.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

12 comentarii

  • Marius spune:

    Multi km mai sunt drumul se termina cu pământ daca vrei sa o scurtezi spre Berevoiești dar cred că nu se poate altfel așa suntem învățați

  • Marius spune:

    Multi km mai sunt drumul se termina cu pământ daca vrei sa o scurtezi spre Godeni dar cred că nu se poate altfel așa suntem învățați

  • Anonim spune:

    Dj 703 B Morărești -Uda cînd va fi asfaltat ?

  • lavinia spune:

    Dar drumul Gruiu-Silistea din Cateasca,cand se asfalteaza?de fapt asfaltul pus odata nu mai este….o piatra a sarit si mi a spart parbrizul la masina,.cine raspunde??de ani buni este in starea asta,e drum judetean d l Manzană!!!!

  • Marius Stănescu spune:

    MORĂREȘTI-UDA LA SF.AȘTEAPTĂ NU S-A FACUT IN 33 DE ANI POATE IN URMATORII 33 DE ANI

  • Alin spune:

    praf în ochi pt. fraierii de alegători, buzunare pline pt. aleși. Ne meritam soarta!

  • Ionut spune:

    drumul spre poienarii de muscel can se face?

  • Ionut spune:

    drumul judetean 738 dintre Câmpulung Muscel si Poienarii de Muscel cand se face, ca e aproape surpat in cel putin 3 locuri?

  • Ionela spune:

    În Bughea de Jos pe strada Ghe Dinica ultima parte vai de noi. iarna deabia se poate urca din cauza unei vai abrupte. Ne-a promis primarul ca încep lucrările din toamna trecuta și nu ii mai pasa. Se duc casele cu pământ cu tor și lui nu-i pasa.

  • Viorel Cătălin Adam Pacescu spune:

    Domnule presedinte pe drumul Piscani-Domnesti se face peticirea ca in fiecare an,se arunca banii alocati degeaba,cumparati macar un compresor pt.indepartarea materialului ramas după decopertare deoarece la ora aceasta se face manual la matura lenese tip romanesc.Pacat de bunavointa dvs.si de banii aruncati.

  • Nicoleta spune:

    De gropile de la Pârvu Roșu când vă ocupați?

  • Emil Staicu spune:

    Alin Ai perfecta dreptate dar majoritatea romanilor au orbul gainilor din 1990 pana acum tot orbi sunt

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3