EcoMoto 930×122

Apă Canal 2000 S.A

Clienţii Apă Canal au, de acum, posibilitatea de a alege executantul lucrărilor de branşamente apă şi racorduri canalizare menajeră

SC Apă Canal 2000 SA Piteşti aduce la cunoştinţă că, pentru execuţia lucrărilor de branşamente apă, racorduri canalizare menajeră şi separări în reţele aflate în administrarea societăţii, au fost agreate două firme, respectiv SC Jet Construct Pipe SRL şi SC Expert Servicii Vidanjare SRL.

Citiți și: Argeș: Apă Canal, anunț de ultim moment!

Astfel, începând din luna august, clienţii au posibilitatea de a opta ca lucrările să fie executate de societatea Apă Canal 2000 sau de una dintre firmele agreate.

Precizăm că în prezent se află în procedura de selecţie şi agreare şi alţi agenţi economici. Mai mult decât atât, dacă sunt şi alţi agenţi economici interesaţi, care îndeplinesc condiţiile de agreare, aceştia pot depune solicitare la Ghişeul Unic al societăţii.

Citiți și: Faceți-vă rezerve: Rămâneți fără apă!

Metodologia de agreare este postată pe site-ul societăţii www.apacanal2000.ro, la secţiunea „Media – Comunicate de presă‟.

Apă Canal 2000 SA va continua să întreprindă măsuri pentru îndeplinirea cu succes a obiectivelor propuse, fiind preocupată permanent de furnizarea unor servicii de calitate şi de îmbunătăţirea relaţiilor cu clienţii săi.”, transmite societatea.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3