Donaris 930 x 122

coaliția pentru familie

COALIŢIA PENTRU FAMILIE, MESAJ DUR ÎN SCANDALUL DE PEDOFILIE

Părinții din România se cutremură și se revoltă văzând ororile la care sunt supuși copiii în foarte multe cazuri de agresiune.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Pornind de la scandalul agentului de poliție acuzat de pedofilie, filiala Argeș a Coaliției pentru Familie condamnă dur încercările de mușamalizare, protejare și reinterpretare a unor agresiuni sexuale asupra minorilor.

Coaliția pentru Familie cere tuturor autorităților să intervină pentru a stopa cauzele care conduc la valul de abuzuri și agresiuni sexuale ale căror victime sunt copiii.

Citiți și: Trimis în judecată după ce s-a dus lângă mașina fostei soții

„După perioade prea lungi de acoperire și mușamalizare a abuzurilor sexuale, copiii familiilor românilor sunt victimele predilecte ale unor rețele naționale și internaționale de pedofili.

Astăzi suntem martorii neputincioși ai unui caz extrem de grav de acoperire și protejare a unui angajat al Ministerului de Interne, care a agresat în mod repetat minori și femei. Această situație demonstrează gradul de neconceput la care s-a ajuns în ceea ce privește domnia bunului plac și lipsa de respect pentru integritatea și demnitatea ființei umane la nivelul instituțiilor statului român.

De trei ani, inițiativa Coaliției pentru Familie care are ca obiectiv protejarea familiilor din România este ignorată de autoritățile statului. În numele celor trei milioane de români care au semnat pentru protejarea constituțională a familiei, tragem semnalul de alarmă: iată unde duce drumul nesocotirii valorilor fundamentale ale civilizației creștine!”, semnalează Coaliţia pentru Familie Argeș.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90