Donaris 930 x 122

cod galben

Argeș. Alertă meteo

Cod galben de instabilitate atmosferică

Cod galben de instabilitate atmosferică.

Citiți și: Alarmant! Zeci de incendii provocate: Luptă cumplită cu flăcările

O avertizare Cod galben în vigoare joi între orele 13.00 – 22.00 anunță instabilitate atmosferică temporar accentuată în Argeș și alte 8 județe.

În nordul Olteniei și al Munteniei, precum și în zona Carpaților Orientali, vor fi perioade în care instabilitatea atmosferică va fi accentuată și se va manifesta prin averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări ale vântului și, izolat, grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 25…40 l/mp.

Citiți și: România, lovită de ciclon. Cod Portocaliu de ninsori abundente

Fenomene asociate instabilității atmosferice vor fi pe arii mai restrânse și în sudestul țării și în restul zonei montane.

A doua avertizare Cod galben va fi în vigoare în județele Bacău, Vrancea, Buzău, Prahova, Dâmbovița, Argeș, Vâlcea, Gorj și Mehedinți.

(Foto: descriptiv)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3