Donaris 930 x 122

Arges

COD GALBEN DE INUNDAŢII ÎN ARGEŞ

Institutul Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor (INHGA) a emis o atenţionare cod galben de inundaţii pentru râuri din 19 judeţe, valabilă până luni, 13 iunie 2016, la ora 24. Potrivit hidrologilor, în intervalul 12 iunie, ora 12 – 13 iunie 2016, ora 24, se pot produce fenomene hidrologice periculoase şi pe râurile din bazinele hidrografice din Argeş.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Fenomenele vizate sunt scurgeri importante pe versanţi, torenţi și pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte de inundaţii locale şi creşteri de debite şi niveluri pe unele râuri, cu posibile depășiri ale cotelor de atenţie.

Specialiștii INHGA menţionează că fenomenele hidrologice periculoase se pot produce mai ales pe afluenţi de grad inferior ai râurilor. (Foto: ISU Argeş)

Citiți și: Grav accident rutier ACUM! Două mașini sunt „praf”

 

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3