EcoMoto 930×122

cod galben

Cod galben de ploi și vijelii în Argeș, în acest weekend!

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, astăzi, noi avertizări de vreme severă.

Citiți și: Vine potopul: Cod galben de viituri în Argeș!

În intervalul 28 august, ora 15:00 – 29 august, ora 23:00, mai multe județe din țară, inclusiv județul Argeș se află sub avertizare cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată, ploi abundente, descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și izolat grindină în Oltenia, sudul Banatului, nord-vestul Munteniei, Maramureș, Transilvania, la munte și local în Moldova.

Citiți și: Argeș. Fenomene meteo periculoase în următoarele ore!

Ploile vor avea și caracter torențial, iar cantitățile de apă vor depăși, în intervale scurte de timp sau prin acumulare, 25…55 l/mp, îndeosebi în zonele de deal și de munte.

Încă o avertizare de instabilitate atmosferică și cantități de apă însemnate este valabilă în intervalul 27 august, ora 10:00 – 29 august, ora 23:00.

Instabilitatea atmosferică se va accentua treptat și se va manifesta prin averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și, izolat, grindină.

Aceste fenomene se vor semnala astăzi, 27 august, în special în sud-estul, centrul și nord-estul țării, precum și în zona de munte.

Foto descriptiv: Ziua de Cluj

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3