NOR CURIER 930X122

bratianu

COLEGIUL_BRATIANU_DEGRADAT_3

COLEGIUL NAŢIONAL „I.C. BRĂTIANU” VA FI REABILITAT CU BANI EUROPENI

În județul Argeş au început mai multe lucrări de reabilitare sau chiar de construire a unor şcoli, dar nu au putut fi finalizate din lipsă de fonduri.

Citiți și: Teribil! S-a întâmplat la Colegiul ,,Brătianu”!

Acum unităţile de învăţământ respective pot fi reabilitate şi cu bani europeni. Cererile pentru fonduri trebuie depuse la Agenţia de Dezvoltare Sud Muntenia până pe 15 mai.

Până la această oră au fost depuse la nivelul întregii regiuni 45 de solicitări, care însumează 160.000.000 de lei, 9 fiind din Argeş (în valoare de 12.000.000 de lei). Este vorba de Colegiul Naţional „I.C. Brătianu” din Pitești şi de şcoli din comunele Bălileşti, Stolnici, Vultureşti (două), Suseni, Mălureni, Hârseşti şi Căldăraru. Şi alte primării pot depune cereri până la data menţionată, astfel încât numărul unităţilor de învățământ care vor putea fi reabilitate cu fonduri europene va creşte.

Citiți și: Exclusiv. ,,Nava-amiral” – Colegiul „Brătianu”, gazda unui eveniment de elită

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90