930 x122 grota rece

bazar

COMERCIANȚII DIN BAZAR, LUAȚI LA VERIFICAT DE POLIȚIȘTII LOCALI

Urmare acțiunii polițiștilor locali din cadrul Compartimentului Activități Comerciale și Siguranță Rutieră, din data de 19.08.2020, în Bazarul Gheorghe Lazăr din Pitești, au fost verificați mai mulți agenți economici, ce aveau expuse în exterior, pe domeniul public, diferite produse (greble, ustensile, etc.) care încurcau traficul pietonal si rutier.

Citiți și: Simfonia Lalelelor, luată cu asalt de polițiștii locali. Sancțiuni usturătoare

„Agenții economici au fost sancționați cu avertismente, zona urmând a fi monitorizată și în perioada următoare.

Menționăm că, pentru astfel de fapte, sancțiunea contravențională este cuprinsă între 1500 -2500 lei, conform H.C.L. nr.197/2017 modif.

Citiți și: Gentea șochează: Poliția Locală a ajuns un azil de bătrâni bolnavi!

Totodată, au fost efectuate verificări privind respectarea măsurilor pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de SARS-CoV-2, precum și alte aspecte privind legislația în vigoare. Nu au fost constatate nereguli”, precizează Poliția Locală Pitești.

 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90