Donaris 930 x 122

poliția locală pitești

COMERȚ ILEGAL PE STRADA MARE. POLIȚIA DOARME

Comerț ilegal pe Strada Mare. Poliția doarme ca de obicei.

Citiți și: Simfonia Lalelelor, luată cu asalt de polițiștii locali. Sancțiuni usturătoare

Apoape în fiecare seară, în centrul orașului Pitești, în apropierea unor importante magazine, se găsesc comercianți de jucării și diferite accesorii.

Înșirându-și produsele pe JOS (vezi imagini!), oamenii fac bani frumoși. La îndemnul copiiilor care sunt fascinați de baloane, balonașe, căței care latră sau alte minunății, părinții și bunicii cumpără produsele respective. Comercianții vând, însă, fără (!) autorizație. Acest lucru ne-a fost confirmat de nimeni altul decât de primarul Cornel Ionică. ”Nu au autorizație și nici nu le vom da. Nu acceptăm așa ceva. Poliția Locală îi amendează, îi alungă, dar ei se întorc. Ne confruntăm cu un fenomen.”, declară primarul Ionică pentru ePitești.

Citiți și: Nu se aștepta nimeni la așa ceva: Poliția a intervenit la grădiniță!

Nu știm cât de mult îi ”amendează și alungă” Poliția Locală pe comercianți din moment ce ei se întorc de fiecare dată. Știm sigur că în seara în care au fost făcute aceste poze, nu era niciun agent în centrul orașului. Și nu este prima dată, o situație similară puteți vedea AICI.

Cum este posibil ca respectivii comercianți să fie lăsați în continuare să își vândă produsele. Nu ar fi nicio problemă dacă ar avea avizele necesare și spații special amenajate. Dar așa, nu!

Legea nu este la fel pentru toți? În timp ce Gabriel Ștefănescu (foto3), argeșeanul ce a participat la show-ul ”Românii au talent” a fost, am putea spune, alungat (asta deși avea un acord încheiat cu Primăria, detalii, AICI) din centrul orașului, comerțul ilegal este în floare.

Poliția Locală există? Domnule director Nicolae Valerică (foto4), arătați mai mult respect cetățenilor care se plimbă în număr foarte mare pe Strada Mare, seară de seară, și care sunt deranjați de aspectul de talcioc al orașului. Nu uitați de salariile grase pe care le încasați lună de lună, care ar trebui să vă facă să nu mai așteptați ÎNTOTDEAUNA semnale de la presă pentru a vă face treaba cât mai bine dumneavoastră si subordonații pe care îi conduceți cu atât de mare elan.

Vom reveni!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3