New Profesional Consult 930 x 122

gabriel ștefănescu

(VIDEO EXCLUSIV!) ROMÂNII AU TALENT: HULIT ÎN PITEȘTI, APLAUDAT ÎN MAMAIA

Românii au talent: Hulit în Pitești, aplaudat în Mamaia. Gabriel Ștefănescu, argeșeanul care în anul 2012 a participat cu tatăl său la show-ul de televiziune ”Românii au talent”, cântă în această perioadă în stațiunea Mamaia, în fiecare zi între orele 19 și 22:30.

Citiți și: VEDETĂ DE LA “ROMÂNII AU TALENT”, MAGIE PENTRU PEDIATRIE

După ce a fost reclamat la Primăria Pitești pe motivul că oamenii ”s-au săturat de concertele lui” (amănunte, AICI), argeșeanul a ajuns în stațiunea Mamaia și îi încântă pe turiști în apropierea Satului de Vacanță.

Citiți și: PRESELECȚII! ECHIPA „ROMÂNII AU TALENT” VINE ÎN PITEȘTI

Deși aveau semnat un acord cu municipalitatea până pe data de 31 iulie 2017, Gabriel și tatăl său, Radu Ștefănescu, nu au mai vrut să rămână în Pitești.

Este al cincilea an consecutiv în care vin să facă spectacol la malul mării, acolo unde sunt foarte apreciați.

Tatăl lui Gabriel afirmă, cu tristețe, că au rămas cu un gust amar în urma „experienței” trăită în Pitești: ”Nu ne așteptam să fim reclamați, nu făceam niciun rău! Există un acord, însă nu avea rost să mai stăm. Nu am cuvinte, sunt dezamăgit de cum am fost tratați în Pitești!”, ne-a mărturisit Radu Ștefănescu.

Dacă lucrurile merg bine, argeșeanul de la ”Românii au talent” va pleca la sfârșitul acestui an în Austria, pentru studii, prin intermediul unei asociații, ne mai spune tatăl lui Gabriel.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90