NOR CURIER 930X122

estera

GEMENELE DIN ARGEȘ DE LA „ROMÂNII AU TALENT”: „CAPUL SUS!”

În semifinală drumul gemenelor mulatre din Argeș în emisiunea-concurs ,,Românii au Talent’’ de pe Pro TV s-a încheiat. Deşi şi-au dorit foarte mult să ajungă în marea finală şi chiar să câştige premiul în bani pentru a-şi putea continua studiile şi pentru a-şi ajuta mama, Estera şi Rebeca Tchatchoua au părăsit competiţia.

Citiți și: Spitalul Mioveni, în prim-plan la „Fonduri europene, succese românești”

Cele două își păstrează, însă, optimismul.

,,Orice ar fi, noi vom zâmbi, capul sus! Aşa am învăţat până acum şi de fiecare dată ne iese bine. La vise nu se renunţă niciodată! Felicităm toţi concurenţi din semifinala 2, aţi fost minunaţi! Acesta a fost doar un început pentru noi toţi şi o experienţă minunată. Mi-a fost tare greu să mă despart de voi. Mulţumim din tot sufletul tuturor celor care aţi fost şi sunteţi alături de noi.’’, scrie Estera pe contul său de socializare.

Citiți și: ANSAMBLU FOLCLORIC DIN ARGEȘ, AZI “LA MĂRUȚĂ”

Detalii despre gemenele din comuna argeșeană Lunca Corbului, aici: http://epitesti.ro/caleidoscop/tv/exclusiv-de-vorba-cu-gemenele-mulatre-de-la-romanii-au-talent/. (Foto: Facebook)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90