NOR CURIER 930X122

Florin Călinescu

(SUPER VIDEO) CONCURENTĂ DIN ARGEȘ, APLAUDATĂ ÎN PICIOARE

Concurentă din Argeș, aplaudată în picioare. Aseară, o argeșeancă din satul Șerbănești, comuna Rociu, județul Argeș, concurentă din ediția a doua a showului “Românii au talent” l-a impresionat până la lacrimi pe Florin Călinescu, juratul apreciind numărul acesteia, un discurs motivațional de excepție.

Citiți și: Argeș. Fierbere în politică! O vedetă TV vrea să fie primar în locul altei vedete locale!

Roxana Zorzolan, în vârstă de 20 de ani, studentă la Arhitectură, din județul Arges, a adus emoția în platoul ”Românii au talent” printr-o prezență surprinzătoare, un exemplu de voință și dăruire care a trimis-o în etapa următoare cu patru de ”Da”.

https://www.facebook.com/romaniiautalent/videos/1961178090582757/

Citiți și: PRESELECȚII! ECHIPA „ROMÂNII AU TALENT” VINE ÎN PITEȘTI

Publicul și jurații au aplaudat-o la scenă deschisă, iar Florin Călinescu a rămas în picioare și cu lacrimi în ochi, i-a spus: ”Ești un artist atât de profund și de complex… foarte puțină lume se poate apropia de incandescența ta. Te rog mult, ai grijă de tine! Ai foarte multă energie creatoare în tine.”

Ediția a doua a showului ”Românii au talent”, difuzat de ProTV, ajuns la cea de-a opta ediție, care se desfășoară sub spectrul ”Marea Unire a Talentului”.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90