NOR CURIER 930X122

gabriel ștefănescu

ARGEȘEAN DE LA „ROMÂNII AU TALENT”, RECLAMAT LA PRIMĂRIE

Argeșean de la „Românii au talent”, reclamat la Primărie. În anul 2012, copilul Gabriel Ştefănescu din comuna Valea Danului, din judeţul Argeş, acompaniat de tatăl său, a ajuns în semifinalele concursului de la Pro Tv „Românii au talent”.

Citiți și: Spitalul Mioveni, în prim-plan la „Fonduri europene, succese românești”

Între timp, băiatul s-a făcut mare. Adolescent fiind, cântă la flaut în centrul Piteştiului. Unii piteșteni din zonă sunt deranjați, însă, de prezența acestuia.

„Vă rugăm foarte mult să dispuneţi ca băiatul care cântă la flaut în faţa magazinului Trivale de trei ani să se mute în altă parte, pentru că noi, locatarii blocului din apropiere, ne-am săturat de concertele lui! Oare are autorizaţie să ne streseze zilnic? Este un mod de cerşit încurajat de municipalitate şi Poliţie. Vă rugăm să luaţi măsuri!”, se arată într-o sesizare formulată pe adresa Primăriei Piteşti.

Citiți și: ANSAMBLU FOLCLORIC DIN ARGEȘ, AZI “LA MĂRUȚĂ”

Primăria încă nu a dat un răspuns.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90