EcoMoto 930×122

preselecții pitești

(VIDEO) PUSTIU! „ROMÂNII AU TALENT”, EȘEC TOTAL ÎN PITEȘTI

Pustiu! „Românii au talent”, eșec total în Pitești. Piteștenii au ignorat invitația la preselecțiile pe care echipa de la show-ul PRO TV „Românii au talent” le programase pentru astăzi.

Citiți și: Spitalul Mioveni, în prim-plan la „Fonduri europene, succese românești”

Cel puțin la ora anunțată pentru începutul preselecțiilor, 11, sala Filarmonicii, din incinta Centrului Multifuncțional de pe Calea București, era practic goală, după cum puteți vedea în imagini.

Citiți și: ANSAMBLU FOLCLORIC DIN ARGEȘ, AZI “LA MĂRUȚĂ”

În anunțul mediatizat cu câteva zile în urmă se preciza că echipa de producție a show-lui de televiziune de la PRO TV “Românii au talent”, sezonul 8, vrea să găsească și în Pitești români cu aptitudini deosebite în orice domeniu, dar și talente neconvenționale, oameni cu pasiuni neobișnuite sau abilități surprinzătoare, gata să facă spectacol pe cea mai iubită scenă din România. (Foto și video: Mihai Neacșu) 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90