Donaris 930 x 122

dorin stan

NE ERA POFTĂ DE PRĂJITURA LUI CU BULION! DORIN STAN REVINE LA MASTERCHEF!

Suntem convinși că nu l-ați uitat pe Dorin Stan! În primăvara acestui an argeşeanul din oraşul Ştefăneşti i-a impresionat până la lacrimi pe juraţii MasterChef cu prăjitura sa cu bulion.

Citiți și: Spitalul Mioveni, în prim-plan la „Fonduri europene, succese românești”

Fire ambiţioasă, Dorin îşi va încerca din nou norocul la preselecțiile cunoscutei emisiuni de pe PRO TV. Emisiune care de această dată vine cu alţi trei chefi: Adrian Hădean, Florin Scripcă şi Patrizia Paglieri. Oare cei trei îi vor aduce mai mult noroc argeşeanului nostru? În curând vom afla ce preparat va găti Dorin și de câtă apreciere se va bucura acum din partea noilor jurați.

Prima „aventură” a lui Dorin Stan la MasterChef a fost pur și simplu emoționantă: http://epitesti.ro/caleidoscop/tv/un-tanar-din-stefanesti-arges-impresionat-pana-la-lacrimi-pe-juratii-masterchef/. (Foto: ştirile protv.ro)

Citiți și: ANSAMBLU FOLCLORIC DIN ARGEȘ, AZI “LA MĂRUȚĂ”

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90