NOR CURIER 930X122

ciorba

CIORBA LUI DE PERIŞOARE I-A DAT GATA PE JURAŢII MASTERCHEF

Continuăm să urmărim evoluția de la MasterChef a lui Gabriel Apostol, judecătorul piteștean în vârstă de 37 de ani suspendat din funcție de curând.

Citiți și: AZI LA CARA: CIORBĂ CU AFUMĂTURĂ ȘI TOCHITURĂ ARDELENEASCĂ

În emisiunea de pe PRO TV difuzată aseară Gabriel și ceilalți componenți ai echipei sale au avut de pregătit un meniu pentru petrecerea care s-a desfășurat după concertul lui Smiley. Şi de această dată piteșteanul s-a descurcat ireproşabil.

La fel de bine s-a comportat şi la următoarea probă, la care a avut de gătit un preparat pentru mahmureală. Gabriel Apostol a ales să facă o ciorbă de perişoare, ciorbă care i-a mulțumit la maxim pe juraţii MasterChef! Atât de încântați au fost jurații de ciorbă, încât l-au dat pe piteștean drept exemplu în fața celorlalți competitori. (Foto: cancan.ro)

Citiți și: NE ERA POFTĂ DE PRĂJITURA LUI CU BULION! DORIN STAN REVINE LA MASTERCHEF!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90